AKVARIUMSHOP.HU
Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Vissza a Honlapra
A minőség nem luxus

Árkereső
HOGYAN VÁSÁROLJAK?


Kedves Vásárló!


WEBÁRUHÁZunkban a következők szerint vásárolhat:

A "Keres" funkcióval a vásárlást, illetve a kiválasztást szeretnénk megkönnyíteni, mivel egy szót, vagy szótöredéket, vagy akár egy cikkszámot megadva is lehet keresni a termékek azonosítójában, megnevezésében és a termékleírásokban. A termékekről bővebb információ az adott gyártó honlapján található (Linkajánló).

Az Árkeresőben a keresett kifejezés (pl. külső szűrő), valamint az árkategória alsó- és felső értékének megadásával szűkíthető a keresés.

A termékek rendszerezésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. A bal oldalon látható linkek segítenek a fő termékcsoportok kiválasztásában, melyeken belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra, vagy alcsoportra kattintva, részletes terméklista jelenik meg. Itt választhat a termékek közül, és innen teheti a "Kosárba" a kívánt terméket a mennyiség megadásával. Bizonyos termékeknél lehetőség van előre maghatározott választékból (pl. szín, méret, stb.) kiválasztani az igényeknek megfelelőt.

Ezután a "Kosár Tartalma" című oldal jelenik meg, ahol a kiválasztott termékek listája látható. A "Kosár" gombra kattintva szintén megtekinthető a kiválasztott termékek listája.

A "visszalépés" feliratra kattintva ismét a Webáruház főoldalára juthat, de a Kosár tartalma nem veszik el, így tovább keresgélhet a termékek között.

A "kosár kiürítése" gombra klikkelve lehetőség van a Kosár tartalmának törlésére, ekkor egyszerre törlődik az összes kiválasztott termék. Lehetőség van a Kosár termékeit egyenként is kitörölni, ehhez a termék melletti "Törlés" feliratra való kattintásra van szükség.

A "Megrendelés" gombra kattintva adhatja fel megrendelését a megrendelőlap kitöltésével.
A szállítási módok közül a megrendelőlap alján választhat.

FIGYELEM! Csak akkor rendelje meg a terméket, ha komolyan is gondolja, mert a "Megrendelem a felsorolt termékeket" gombra történő kattintással a PTK szerint vásárlási ajánlatot tesz a fenti termékre.

Érvényes rendelés csak a szállítási adatok, érvényes emailcím, valamint telefonszám megadásával adható fel. Kérjük, olyan telefonszámot adjon meg, melyen a szállító cég munkatársa el tudja Önt érni, amennyiben a megadott címen nem találna senkit. Feltétlenül kérjük az email cím megadását is, hogy megrendelését visszaigazolhassuk és informálhassuk a szállítás, vagy az átvétel részleteiről. Megrendelés után először egy automatiukus visszaigazolást küld a rendszerünk emailben. Ezt követően egy személyre szabott választ küld Ügyfélszolgálatunk, melyben a várható szállítási időről, vagy az átvétel részleteiről tájékoztatjuk.

A megrendelés során az adatlapot értelemszerűen kell kitölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándék is küldhető WEBÁRUHÁZunkból.

A fizetési módot kérjük, szíveskedjék a megrendelőlap "Üzenet" rovatában közölni. Ez lehet banki átutalás/banki befizetés előre, utánvéttel futárnak, vagy készpénzben telephelyünkön.

Az áruházi szoftver automatikusan kiszámítja a fizetendő bruttó végösszeget, mely tartalmazza a megrendelt áruk értékét és a szállítási díjat. Kivételt képeznek a túlméretes, a törékeny és a 30 kg feletti csomagok, szállítási díjukról a megrendelés után emailben értesítjük megrendelőinket.

A szállító cég számára a rendelésében megadott telefonszámot leadjuk, hogy a futár el tudja Önt érni, amennyiben az adott címen nem találna senkit. Ebben az esetben felhívja Önt, és egy egyeztetett időpontban újra kiszállítja a rendelt terméket. Előzetesen a futár a címzettet nem keresi meg telefonon, hanem megpróbálja kézbesíteni a csomagot.

Személyesen a termékek megrendelés és kiértesítés után előzetes időpont egyeztetéssel vehetők át címünkön.

A fizetés, a szállítás, az áruátvétel és a garancia feltételeiről részletesen Honlapunkon tájékozódhat az Üzletszabályzat és a Szállítási díjak menüben.

A Honlapra visszajutni jobb felül, a Vissza a Honlapra feliratra kattintva lehet.


Kellemes vásárlást kívánunk!

AKVARIUMSHOP.HU
info@akvariumshop.hu


AKVARIUMSHOP.HU