Keresés a honlapon

Egyéni keresés

A legfontosabb : Mi a célunk?

1.KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSEDET!

Gyógyító kövek - kristálygyógyítás Kedves Olvasónk!

Hálásak vagyunk azért, hogy érdeklődsz az egészség megóvásának alternatív lehetőségei iránt.

A Gyógyító kövek - Kristálygyógyítás sorozatunkban igyekszünk a Te igényeidnek is megfelelő tartalmas és hasznos információkat adni.

A sorozatban olyan alap - információkat olvashatsz a gyógyító kövekről, amelyeket érdemes elolvasni akkor is, ha csak ékszerként használod őket.

Nem baj, ha nem hiszel a kövek hatásában! Csak próbáld ki, tegyél fel egy nyakláncot vagy karkötőt, és figyeld az egészségi állapotodban, életedben bekövetkező változásokat!

IDE KATTINTVA feliratkozhatsz Kristályterápiák hírlevelünkre, ahol feliratkozásod után máris egy olyan oldal nyílik meg számodra, ahol kiválaszthatod a mai lelki állapotodnak megfelelő követ. Itt azt is megtudhatod, hogy talán nem is Te választottál, hanem a kő választott ki téged! :)


Hirdetés
Gyógyító kövek sorozat

Gyógyító kövek - Kristálygyógyítás sorozat Molnár Ági Szeretjük a köveket, használjuk is őket és aki járt már nálunk, az azt is láthatta, hogy életünk részévé váltak..

Az évek során folytatott tanulmányaim és az olvasói levelek által sok információ halmozódott fel nálunk a gyógyitó kövekről, amit meg szeretnénk osztani Veled is.

Ha olvasás vagy a kövek használata közben bármilyen kérdésed lenne, kérlek fordulj hozzánk bizalommal és kérdezz bennünket!
Ígérjük, hogy a legjobb tudásunk szerinti válaszra számíthatsz.

Igyekszünk a kövekkel kapcsolatban minden fontos területre és szempontra kitérni, de ennek ellenére előfordulhat, hogy írásunk nem teljes.
Ha úgy érzed, hogy valami kimaradt, kérlek feltétlenül jelezd számunkra!

Hálásak vagyunk minden visszajelzésért!

IDE KATTINTVA feliratkozhatsz Kristályterápiák hírlevelünkre.

MIRE SZÁMÍTHATSZ, HA VELÜNK TARTASZ?

Gyakorlatias sorozat a Gyógyító Kövek működéséről és használatáról

A drágakövek egészségre, jellemre és emberi sorsokra gyakorolt hatása már régóta ismeretes.

Az emberiség ezt a tudást több évezred alatt halmozta fel.

Téged is ide hívtunk meg, hogy ebbe a tárházba, ebbe a kincsesládába tudj belepillantani.

Ha Te is szeretnéd, akkor minden lehetséges segítséget megadunk ahhoz, hogy otthonodban képes legyél szelíd módon gyógyítani saját magad és sorsod egy boldogabb irányba fordítani.

Útmutatásunk messze túlmutat a szigorúan vett drágaköveken.

Szemléletünk holisztikus, az egész emberre irányul, vagy tágabban nézve az egységes élővilág - társadalom - Univerzum környezetre.

Minden olyan lényeges területet érintünk, melynek ismerete segít Neked megérteni a kövek működési mechanizmusát és ezáltal a betegségek rejtett kiváltó ( lelki ) okaira gyakorolt hatását.

Foglalkozunk az emberi természetben és gondolkodásmódunkban gyökerező azon korlátokkal, melyek a gyógyulásunk útjában állnak.


Kérem a hírleveleket!


A sorozatunk végére érthetővé válik, hogy gyermekkorunktól kezdve minden jelentős esemény és tapasztalat hatással van jelenlegi helyzetünkre. Lelkünket minden jó és rossz megérinti.

Különösen igaz ez a múltban ért sérelmekre, melyeket eddigi életünk során nem sikerült feldolgoznunk és ezáltal lezárni.

Tárgyaljuk a környezetünk ránk kifejtett hatását és ennek kapcsán a térrendezés, a Feng shui is szóba kerül.

Szó lesz a szeretet, a megbocsájtás, a szép és a jó ránk gyakorolt hatásáról, önbizalomról, fejlődésről és önfejlesztésről, melyek elengedhetetlenek egészségünk megtartásához.

Természetesen nem maradhat ki a gondolataink hatalma, vagyis a pozitív gondolkodás és az erre épített cselekvés fontossága sem.


Bemutatkozunk

 Natura gyógynövény A Natura Gyógynövény weboldalakat szeretettel készítettük minden érdeklődőnek.
Az oldalak és a hírlevelek szerkesztői Molnár Ágnes és Wein László, akit ismerősei csak Wackornak szólítanak. A Mátra alján nagyon szép környezetben, egy kis faluban élünk. Szeretjük a természetet, ezért életünkben minden lehetőséget megragadunk arra, hogy összhangban éljünk vele, és hálával használunk mindent, amit bőkezűen nyújt nekünk.

Elérhetőségünk:
3033 Rózsaszentmárton, Erzsébet út 13/A
E – mail: tisztaforras2008@gmail.com

Meggyőződésünk, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad.

Jelmondatunk: „ Amint belső világodat rendbe teszed, a külső is egyenesbe kerül!”

Ezt a rendbetételt szeretnénk segíteni és szívesen állunk rendelkezésedre, ha kérdéseid vannak az alternatív kezelési módokkal kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Kristálygyógyítás sorozatunkban igyekszünk Neked minél sokrétűbb információval szolgálni.

Ha szeretnél mélyebben belemerülni ebbe a sok csodába, amit a kövek nyújtanak nekünk, szeretettel hívunk Kristályterápiák online (személyes részvételt nem igénylő) tanfolyamunkra, amiről bővebb információt IDE KATTINTVA olvashatsz.
Gyorsítósáv

A kristályok használata mellett a lehető legnagyobb figyelmet fordítjuk lelki világunk rendben tartására és erre ösztönözlek Téged is!

Miért fontos nekem a Te lelki világod?

Talán furcsán hangzik így ismeretlenül azt mondani, hogy "én is jártam abban a cipőben, amiben Te!"
Talán nem ugyanaz az élethelyzet, nem ugyanaz a betegség, de az érzés ami megbetegít, ami miatt problémák lehetnek életed különböző területein, az hasonló.

Amikor keresgélünk egy új módszert amit eddig nem ismertünk, az azért van, mert a régi nem vált be, vagy már nem szolgálja az érdekeinket.

Sok évvel ezelőtt ezelőtt azt gondoltam, hogy egyedül vagyok azzal a problémával, amivel küszködtem. A világom összeomlott, testileg betegen, lelkileg összetörve, meghízva, anyagilag ziláltan kerestem a megoldást külön - külön minden gondomra - bajomra.

Egyre gyakrabban tettem fel a kérdést magamnak ( mert mások furcsán néztek rám a kérdés hallatán ) - erről szól az élet? Születünk, eszünk, iszunk, gyermekeket szülünk, szenvedünk és meghalunk? ( A férjem nem sokkal azelőtt halt meg váratlanul, 4 gyermeket hagyva maga után )

Keresés, kutatás, különböző módszerek, tanulmányok, a közben eltelt évek és a kristályok vezettek el odáig, hogy felismerjem: Minden bajom egy tőről fakad. A lelki világom volt romokban.

Bármi is a problémád, legfontosabb, hogy felismerd: A lelked üzen neked, hogy az ÉLET ennél sokkal több!
Amikor ezt felismered és lelkileg rendbe teszed magad, külső világod, egészséged is rendbe jön.

Hogy miért kapcsolódik ez össze?

Mert lelki problémáink, megoldatlan félelmeink testünkben elváltozásokat okoznak, ami fájdalom és betegség formájában hozza tudomásunkra, hogy valahol valami nincs rendben!

Ha időben felismerjük betegségünk lelki okát és ezt kezeljük a kristályokkal, a kezdetektől haladva dolgozhatjuk fel lelki problémáinkat miközben szervezetünk önmagát gyógyítja.

Sokszor előfordul, hogy egy betegséget gyógyszeres kezeléssel tünetmentessé teszünk, de a kiváltó oka - a betegséget okozó lelki probléma gyökere nincs kezelve. Így tudatunk újabb figyelmeztetést küld erősebb, fájdalmasabb, súlyosabb betegség formájában!

El tudod képzelni, hogy egy egyszerű köhögésnek nem a szövődménye a tüdőgyulladás, hanem csak egy újabb figyelmeztetés, hogy "nem jöttél le" arról a konfliktusról, ami miatt a hideg időben - vagy bármikor máskor - köhögéssel reagálsz?

Ezt nevezem a "sértődött lélek jajkiáltásának"! Ha ebből sem tanulsz, nem nyugszik meg a lelked, lehet a tüdőgyulladásnak súlyosabb változata is ...... ugye ez ijesztő?

Szeretnéd tudni, mi lehet a kiváltó oka enyhébb vagy súlyosabb betegségednek, tüneteidnek?

2011 - ben, több évi tesztelés, olvasói visszajelzés után összeállítottam egy elemzés - kézikönyvet letölthető e-book formában, amiben 65 féle testrészünk és szervünk feladata, valamint 150 féle ABC rendbe szedett gyakori tünet és betegség lelki kiváltó oka szerepel.

Jó lenne tudni, hogy milyen gondolatok, lelki - érzelmi állapot vezetett a mai állapotodig?
Először is érdemes megnézni, hogy betegségeid milyen üzenetet hordoznak.

Ahhoz, hogy a Kristály sorozatunkban tanultakat még jobban tudd hasznosítani, most megvásárolhatod a "Mit üzen a tudatalattink a betegségekkel?" című e-bookot, amit letölthetsz a gépedre és akár ki is nyomtathatod.

Az e-book IDE KATTINTVA megrendelhető, ára 2.990 FtVan valami plusz is az e-bookban, amit sehol máshol nem találsz meg!

Mind a 150 féle tünet magyarázata után javaslatot adok arra is, hogy milyen kristályokkal érdemes azokat kezelni.A Natura Gyógynövény csapata nevében köszönjük megtisztelő figyelmed!

Molnár Ágnes és Wein LászlóA sorozatban megjelent cikkek Molnár Ágnes és Wein László tulajdonát képezik. Ettől függetlenül azok másolását megengedjük, de kérjük a forrás megjelölését!HÍREK


Önismeret, önfejlesztés.

Ismerd meg önmagad!


Érdekelnek a kristályok,
gyógyító kövek?
Kérd az
INGYENES útmutatónkat!


Kristályterápia tanfolyam!

Oklevelet adó
intenzív online ( távképzés )
tanfolyam

Bővebb információ
IDE kattintva
OLDALAJÁNLÓ

Ha Ön szeretné tudni

melyek a szerencsekövei,
nézze meg új oldalunkat
IDE kattintva!
Az elhízás lelki okai
Biztos, hogy sokat eszik
aki túlsúlytól szenved?
Minden tünet a
"sértődött lélek"
jajkiáltása!
Olvasson róla bővebben ITT!Ide kattintva
feliratkozhat hírlevelünkre!

Új írásainkról értesítést küldünkHa tetszik az oldal,
támogass minket egy lájkkal!


Vagy nyomd meg a + gombotKöszönjük!


Köszönjük látogatásod!Keresés a honlapon