Fejér Megyei Honvéd Nyugállományúak

Közlemények Bemutatkozó Támogatók Elérhetőségünk Klubunk életéből Archívum Fórum

Székesfehérvári Klubja


HONVÉD-FÓRUM

Fórum Etikai Kódex

1./ A Honvéd Fórumnak bárki tagja lehet.

2./ A Fórumunkban regisztrációt követően, az általad választott felhasználónévvel és a hozzá tartozó jelszóval történő bejelentkezés után küldheted be a kérdéseidet, ill. szólhatsz hozzá a témákhoz.

3./A regisztrációhoz felhasználónév, jelszó és működő e-mail cím megadása szükséges. Amennyiben az általad választott felhasználónév már foglalt, akkor kérjük, válassz másikat.

4./ A regisztrációs űrlap további mezőinek kitöltése nem kötelező. Az általad megadott személyi adatokat nem használjuk fel üzleti célokra, harmadik félnek nem adjuk ki.

5./ A fórum emberekről szól, ezért ne válassz domain nevet felhasználónévként, vagy arra utaló felhasználónevet.

6./ A regisztrálás során a leendő fórumtag elfogadja jelen Etika Kódexet, azt magára kötelező érvényűnek tekinti, a fórumon mindig annak betartásával viselkedik!

7./ Fórumunk nyelve a magyar, ezért ne küldj idegen nyelvű hozzászólásokat. Ha mégis így tennél, add meg a fordítást is, hogy mások is megértsék.

8./ Új témát mindenki bármely felhasználó indíthat. Új téma indítása előtt alaposan nézz körül, hogy a témát felvetette-e már valaki, és érkezett-e rá válasz.

9./ A kérdésedet az arra legmegfelelőbb témába küldd be, egyéb esetben áthelyezésre kerül az általunk legmegfelelőbbnek ítélt témába/fórumba.
Ugyanazt a kérdést ne tedd fel több témában.

10./ A fórum adminisztrátorai és moderátorai önkéntesen végzik a munkájukat. Ha nem válaszolnak gyorsan a kérdésedre, az nem jelenti azt, hogy figyelmen kívül is hagyják.
Amennyiben mégsem érkezik 24 órán belül válasz, akkor se küldj be sürgető hozzászólást.

11./ Az adminisztrátorokat és moderátorokat ne e-mailben vagy magánüzenetben keresd meg a kérdéseiddel, hanem tedd fel azokat a fórumban, hogy mások is láthassák.

12./ Az előtted feltett hozzászólást ne idézd, válaszolj rá közvetlenül.

13./ Kerüld el a jelentéktelen témák indítását, az egyszavas (vagy rövid) hozzászólásokat, a hangulatjelek és a mondat végi írásjelek (felkiáltójel, kérdőjel) túlzott használatát.

14./ Sem hozzászólásaidban, sem a tagoknak küldött magánüzeneteidben ne reklámozz termékeket, szolgáltatásokat.

15./ Ne vess föl a hatályos törvényekbe ütköző témákat. Ilyen például a szoftver- és zenekalózkodás, ill. az egyéb szellemi tulajdonjogokat sértő megnyilvánulások sem engedélyezettek.

16./ Tartózkodj a vulgáris, csúnya szavakat tartalmazó, mások személyiségét sértő megnyilvánulásoktól. Ezeket cenzúrázzuk, beküldőjét kitilthatjuk.

17./ Automatikus aláírás nem engedélyezett.
Web-es hivatkozásokat hozzászólásodban kerüld, azokat ne használd.

18./ Különböző URL-re mutató hivatkozás megadása nem engedélyezett.

19./ NE szúrj be semmilyen képet és hangulatjelet.

Klubunk számlaszáma

OTP Zrt. 11736006-20325264


Hőtérkép Magyarországról
Kis Hőtérkép Magyarországról

Felhőkép Magyarországról
Kis Felhőkép Magyarországról


Pontos idő


Közlemények Bemutatkozó Támogatók Elérhetőségünk Klubunk életéből Archívum Fórum

Honlapkészítés