Egyházközségünkben Isten segítségével jelentős beruházásokat végezhettünk el, melyekhez az Ön támogatása, adománya is segítette gyülekezetünket. Köszönjük, hogy egyházfenntartói járulékával, perselyadományával vagy bármilyen módon támogatta gyülekezetét. Az előző években történt beruházások és felújítások közül a legfontosabbak:
Pályázati támogatással sikerült felújítani a bálványosi templom tetejét, így az épületet megóvtuk a további pusztulástól.
A gyülekezet saját pénztartalékaiból a kőröshegyi régi parókiát is sikerült teljesen felújítani, így az a gyülekezet „otthonává” vált. Nyaranta több csoportot is fogadunk, akik a megújult Gyülekezeti Házban kialakított szálláshelyet veszik igénybe. Felújítottuk a régi pincéket és rendbe tettük az udvart, ahol új facsemetéket ültettünk. A templom és a Gyülekezeti ház udvarának folyamatos karbantartásáról közfoglalkoztatottak gondoskodnak. Két fő számára adunk munkalehetőséget, akiknek a fizetését a Magyar Református Szeretetszolgálat biztosítja.
A kőröshegyi templomban padfűtést építettünk ki, amivel a leghidegebb időben is meleg padokban ülhetnek az istentiszteletre látogatók. Lefestettük a padokat és a beázások maradványait is eltüntettük. Kizártuk a toronyból a galambokat.
Önkormányzati segítséggel megújult a kereki harangláb.
Pályázaton kisbuszt nyertük, mely a szolgálati utak biztosításán túl a gyülekezeti kirándulásokra vagy más közös célra is alkalmas.