Dr. Greskó Mariann honlapja
Orvos, homeopata, okl.tradicionális gyógyító, természetgyógyász tanárHitvallásom a gyógyításról

1962-ben születtem Budapesten. Koraszülöttként jöttem a világra, így kezdetektől az orvoslással kapcsolatom volt. Már kisgyermekként tudtam gyógyítani szeretnék. Ez egy belső meggyőződés volt, soha nem kételkedtem benne.

Az orvosi diplomámat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem Budapesten. Mindig vonzódtam a gyerekekhez, így gyermekgyógyász lettem. Koraszülött intenzív osztályon dolgoztam 10 évig, ahol gyógyító munkám során segíthettem apró sorstársaimon, mint ahogyan azt születésemkor velem is tették.
Már kezdő orvosként is kerestem a lehetőséget, hogy többet tehessek értük, teljesebb módon. Így kezdtem alternatív gyógymódokkal foglalkozni.

Fitoterápiát, reflexológiát, fül akupunktúrás addiktológiát tanultam. Megismerkedtem az Agykontroll módszerével is. Később találkoztam a homeopátiával, köszönet Dr. Németh Zoltánnak, aki megismertette velem ezt a csodálatos gyógymódot. Innen indult az én igazi útkeresésem.

A betegségek és lelki állapotunk összefüggéseinek érdekes szimbolikáját ismertem meg a homeopátia által, ami egy új világot nyitott ki számomra. A Bach-virág terápia és a Schüssler-só terápia megismerése további lehetőségeket adott a gyógyító munkámban.

Évek során kialakult bennem egy kép arról, hogyan lehet a leghatékonyabban ötvözni a testi-lelki gyógyító terápiákat, és fontossá vált ennek átadása mások számára is. 1998 óta gyógyítom, és tanítom a változni akaró, tudatosságra törekvő embereket. Tanítok felnőttképzésben leendő terapeutákat, tanfolyamokat szervezek laikusoknak, és természetgyógyászoknak.

Hiszem, hogy az önismereti és gyógyító módszerek által visszatalálhatunk életünk középpontjába, az egyensúlyi állapotba, hogy képesek legyünk felismerni életünk célját, és saját utunkat járni, fejlődni és legfőképpen jól érezni magunkat benne.

Dr. Greskó Mariann
homeopata orvos, gyermekgyógyász


.HÍREK
NŐKRŐL NŐKNEK AZ ÖSZTROGÉNDOMINANCIÁRÓL
- 2023.12.05.

A tanfolyamon megismerkedünk azokkal a károsító hatásokkal amelyek mindennapokban érnek minket és hatással vannak hormon háztartásunkra, női egészségünkre.
Miért Nőknek szól a tanfolyam? Mert a nők használnak több kozmetikumot, ők festetik a hajukat, ők takarítanak a lakásban, ők szednek fogamzásgátlót. Hasznos információk arról, mit kerülj el, milyen természetes módszereket használhatsz hogyan vigyázz magad és családod egészségére.
Tanfolyam ideje: MÁRCIUS 3.
Részleteket itt olvashatod >>

tovább"Schüssler sók a házipatikában"
- 2023.11.05.

Tanfolyamon megismerjük a szöveti sók hiányának jeleit a testünkön, szerkezetépítő és funkcionális sók alkalmazásának lehetőségeit, házipatika szereit, méregtelenítés és krónikus alkati gyengeség erősítését a Schüssler sókkal.
Tanfolyam ideje: 2023.11.18-19.
Részleteket itt olvashatod >>

tovább"HOMEOPÁTIA AZ ALAPOKTÓL A GYAKORLATIG"
- 2023.12.05.

Homeopátia alapanfolyam laikusoknak, természetgyógyászoknak, homeopátiával ismerkedő orvoskollegáknak. A képzés gyakorlatias szemléletű, az elmélet mellett az akut betegségek kezeléséhez, házipatika összeállításában ad hasznos ismereteket. Tanfolyam szervezés alatt, várható 2024 február-március
.Részleteket itt olvashatod >>

tovább"AZ ÉLET CSUPA MOZGÁS"
- 2022.04.29.

Tanfolyam csontkovácsoknak, gyógytornászoknak, mozgásfejlesztőknek, masszőröknek, jógaoktatóknak, gyermekekkel foglalkozó szakembereknek és gyermeküket szakértő Anyukáknak. Mit tehetünk Schüssler sókkal, és homeopátiával az egészséges mozgásrendszer működéséért?
Szervezés alatt

tovább
Dr. Greskó Mariann ~ dr.gresko.mariann@gmail.com ~ 06 (20) 291 1920