BŐSÉGTEREMTÉS KLUB BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK EGYÉNI BŐSÉG KONZULTÁCIÓ MANDALÁK KAPCSOLAT BLOGHogyan teremtesz magadnak...

bőség szimbolum

Hogyan tudsz adósság helyett bőséget teremteni Magadnak?


A mindennapi használati tárgyaidat kell ehhez megvizsgálni.
Ezek diszharmonikus energiákat vonzhatnak magukhoz, amelyek miatt a bőség áramlása elakad.Minden nap olyan energia áramlatok érnek amelyek a változást hozhatják az életedbe, de a tárgyak amelyek szintén energiákat képviselnek blokkolhatják a változás felé vezető utat.

Nagyobb odafigyeléssel sok problémától tudsz megszabadulni, és amikor felismered a tárgyaidban rejlő pozitív és negatív energiákat, akkor megtudod tenni a megfelelő lépéseket is annak érdekében, hogy a bőség áramlásában élj.


Keresd meg az otthonodban rejlő olyan szórólapokat, újságokat, amelyekben kölcsönről, hitelről van szó. És egyszerűen dobd ki, vagy égesd el ezeket a papírokat.
Nem kell a reklám újságokban megjelenő ilyen irányú cikkeket sem elolvasnod, hiszen minden egyes olvasással tovább erősíted az adósság megvalósulásának lehetőségét is. Ezek által ugyan is megteremtődik az adósság, hiszen minden amibe energiát fektetsz az megvalósul a jelenlegi életedben.

Így teremtesz nap mint nap magadnak boldogságot, vagy akadályokat. Csak a Te döntésed melyiket választod. Persze nehéz ellen állni a média nyomásának ahol a hirdető tábláktól a TV reklámokig arról van szó, hogy milyen egyszerű kölcsönt felvenni, amikor pénzre van szükség, de azt a pénzt mindig ki kell fizetni, sőt még többet is.

Figyelj oda ezért arra is, hogy milyen rejtett reklámokat találsz az otthonodban azoktól a cégektől, bankoktól akik a kölcsön, adósság, vagy akár a zálog hitel felé terelgetnek.

Rengeteg reklám ajándékot adnak ingyen ezek a cégek, ezek lehetnek:

- tollak
- kulcstartó
- naptár
- bögre
- törülköző
- notesz
- póló
- jegyzettömb
- ajándék hitelkártya...

Ezek a mindennapi használati tárgyak sok esetben az íróasztalon vannak ahol szinte egész nap szem előtt vannak, és a lehetőséget mutatják, de sajnos olyan energiákat generálnak, amelyek csak még inkább az adósságokhoz vezetnek.


Az otthonodban lévő tárgyak esetben is érdemes ezt a kis vizsgálódást megtenni, és eltávolítani ezeket a tárgyakat.

Lehet, hogy könnyebb egy olyan jegyzettömbre írni ami ingyen van, mert nem kellett pénzt adni érte, de amikor rá írsz, hozzá érsz , tapintod, látod, akkor az érzékszerveiden keresztül minden egyes alkalommal közelebb kerülsz ahhoz, hogy be vonzd ennek megvalósulását.


Amit még megtehetsz!

Olyan jegyzettömböt használj, ami a pénz beáramlását segíti elő.
Számtalan fajta jegyzett tömb kapható a papír boltokban, olyat keres,s aminek a színe jó érzést kelt benned. Ha valamilyen mintásat szeretnél, akkor legalább a külső borítója legyen olyan, ami a bőséget jelképezi.

Lehet rajta:
- egy dúsan virágzó mező
- csodaszép virágcsokor
- egy gyümölccsel teli tál
- a kedvenc márkájú autód
- divatos ruhák
- egy családi ház
- vagy a meghitt hangulatot ábrázoló gyertyák
- gerle pár.

Ezek azok a szimbólumok amelyek segítik a változást és az adósságok helyett a bőséget vonzzák majd az életedbe.

Szeretettel írtam Neked
B Nagy Magdolna


Magazinok

Ezoterikus és Angyali Tanácsok Magazinok


Angyalok segítenek Neked is! >>>

9 lépés a boldogság felé … hogy Te is harmonikus, boldog, bőséggel teli életet élj! >>>


+ 3 szakértői cikk ajándékba
BŐSÉGTEREMTÉS KLUB BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK EGYÉNI BŐSÉG KONZULTÁCIÓ MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG