mezoterápia arckezelés

Mezoterápia hialuronsav ráncfeltöltés + Mikrodermabráziós kezeléssel


A kezelés során egy mezoterápiás pisztollyal Revitacare nevű anyagot juttatunk a bőr alá, mely hyaluronsavat és egy multivitamin-keveréket tartalmaz.

A bőr szerkezete akár 10 évet is fiatalodhat, ránckezelés-kés nélkül. A nyak-dekoltázs-kézfej kezelésére is hatékony, hisz ezek azok a területek ahol az öregedés jelei még feltűnően láthatóak.

 • Tovább a ránckezelésekre>> • kopaszodás, hajhullás kezelés mezoterápiával

  Hajhullás kezelés mezoterápiával


  A leghatékonyabb gyógymód, ha pontosan oda juttatjuk az anyagot, a gyógyszert, ahol a legnagyobb szükség van rájuk, vagyis helyileg, a hajhagymák köré, a bõrbe.

 • Hajhullás kezelés>> • Tű és tű nélküli mezoterápia


  Mezoterápia kezelés egy francia körzeti orvos fejlesztette ki, aki elsősorban ízületi betegségekben alkalmazta a módszerét.
  A mezoterápia során a bőr különböző rétegeibe különleges anyagokat juttatunk be a kezelendő területre.
  A tű nélküli mezoterápia (elektroporáció) során a bőr sejtjeit radiofrekvencia segítségével nyitjuk meg, és zárjuk vissza, a készülék által kibocsájtott elektromágneses hullámok virtuális nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé, amelyeken keresztül felszívódik a hatóanyag és egyenesen a sejtekbe jut, ahol hatniuk kell.  mezoterápia zsírbontás

  Mezoterápiás testkezelés, narancsbőr kezelés


  Köztudott, hogy a cellulit a kötőszöveti rostok között levő zsírsejtek duzzanata, kombinálva a vénás- és nyirokkeringés zavarával, vízvisszatartást okoz a kötőszövetben. Mezoterápia a bőrfeszesítő kezelés a laza kötőszővet látható jeleit enyhíti a különbözõ bõrrétegekben kifejtett hatása révén.
  A CelluCare kezelés megküzd a narancsbõrrel
  A tudományos alapon kidolgozott CelluCare formula hatékony, egymás hatását erõsítõ anyagok kombinációját kínálja.

 • Tovább a zsírbontásra>> • mezoterápia tű nélkül

  Stria kezelés mezoterápiával


  A bőrbe jutatott hatóanyagkoktél stimulálja a fibroblast sejteket. Ezek a bőr "őssejtjei", amelyek a rugalmasságot biztosító kollagént és elasztin rostokat állítják elő. A fibroblast-szaporulat hatására újraépül takarószervünk, a csíkok láthatóan "kitöltődnek" és csökken a lilás, vöröses elszíneződés is. A mély és vastag striák esetén 40%-os, a friss és vékony sávoknál 80-90%-os a szövet felépülése és bebarnulása. Főleg a comb- és a fenéktájékon jelentős a változás. - Jelenleg nincs olyan kezelés, amellyel végleg eltűnnének a vonalak, de a 40-90%-os ígéret kecsegtető - mondja a mezoterapeuta.

  Bővebbet a stria kezelésről... • Mezoterápia ár>>