SZABÓ TAMÁS fogadalmi lelkész (-Druida-).

....az ún. Tudás-alapú vallásos referenciák világából.
FOGADALMI MŰFAJOK
ELSZÓLÍTÁS
KATOLIKUS EGYHÁZ
PROTESTÁNS EGYHÁZAK
IZRAELITA EGYHÁZ
SZCIENTOLÓGIA EGYHÁZ
PÜNKÖSDI KARIZMATIKUSOK
CÖLIBÁTUS
MESE BELZEBUBRÓL
HAGYOMÁNYŐRZÉSRŐL ÁLTALÁNOSSÁGBAN
1/ ARS NOVELLICA
2/ BEMUTATKOZÁS
3/ EGYHÁZI HÁTTÉR
4/ DRUIDASÁG
5/ DRUIDA RENDEK
6/ KAPCSOLATTARTÁS
7/Jószolg.diplomácia
8/ PÁRKAPCSOLAT-MENTÉS
9/ GYÓGYÍTÁS
10/ BIBLIA
11/ A KORÁN
12/EGYÉB SZENTÍRÁSOK
13/ HAZUGSÁG - TESZT
14/ A FOGADALMAIM
15/FÉRFI-NŐ KÖZMEGEGYEZÉS
16/ LELKÉSZEK és KOLLÉGÁK
17/ DRUIDA KÉPZÉS
18/Lebeszélés öngyilk.ról
19/ KUTATÓI REFERENCIÁK
20/ ELLENTÉTELEZÉS
21/ VERSEK
22/ FÉNYKÉP
23/ HÁZASSÁGKÖTÉS
24/ VÁLÓPERES KÉPVISELET
25/ TEMETÉSI SZERTARTÁS
26/PROSTIK - STRICIK
27/ MEDIÁTOR-KÉPZÉS
28/ LESZOKTATÁS KÁBÍTÓSZERRŐL
29/KÖVETELÉS-ÉRVÉNYESÍTÉS
30/ÖRÖKBEFOGADÁSI SZERTARTÁS
PLÁTÓI TÁRSAS VISZONY
A HOMOSZEXUALITÁSRÓL
RENDEZVÉNY - NAPTÁR
Vállalkozótársi szertartás.
ALBÉRLET HELYETT LAKÁS
ELTŰNT SZEMÉLYEK
KETURA-KONFESSZIÓ

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó


MEGSZABADÍTÁS A FUTTATÓKTÓL

.....amennyiben azok túlzásokba esnek....

Kedves Örömlány! Köszönöm, hogy elolvasod ezt a fejezetet is!!! Ne feledd, hogy párkapcsolati mélypontokra és szexuális aberrációkra szakosodott druida lelkész vagyok, méghozzá komoly referenciákkal mindenféle "rázós" műfajban.
Továbbá azt se feledd, hogy nem én gyűjtök úgymond "híveket", hanem én vagyok a nem-hívő emberek híve; - mert ez a kétoldalú viszony akkor valódi, ha szükség esetén megfordítható, és akkor hatékony, ha néha meg is fordítják azt, ahogy én teszem szemrebbenés nélkül.
.

Ez a fejezet nem üzen hadat az örömlányok futtatóinak, ám a lányok helyett is átveszi a hadüzenetet a striciktől, amennyiben azok esetleg túlzásokba esnének.

A "lányok" és a futtatóik (-most nem a női atlétikai edzőkről van szó.-) világába is bátran és félelem nélkül beavatkozom egy határozott felkérés esetén.
Ugyanúgy, ahogy az öngyilkosságról való lebeszélés (-18-as-) menüpont alatt írtam, ebben az esetben is fontos, hogy fel legyek kérve a feladatra. Ugyanis kibicként nyilván tehetetlen vagyok, no persze nem feltétlenül teljesen tehetetlen:
Továbbá ugyanúgy, ahogy a "Párkapcsolat-mentő misszió" (-8-as-) menüpont alatt írtam, itt is igaz az a módszertan, hogy sok esetben már az a puszta tény is enyhíthet a helyzeten, ha én tényleg komolyan gondolom a közreműködést felkérés esetén, és ez a jelen honlapon olvasható, lehet rá hivatkozni. Természetesen azzal együtt, ha egy nehéz helyzetben lévő személy tud is erről a lehetőségről, és ténylegesen latolgatja is magát a megbízást. Sokszor ettől a ténytől lazulhat körülötte a hurok, illetve nem kizárt, hogy esetleg végleg meg is oldódik a problémája.

Mielőtt részletezném ezt a lehetőséget, vegyük előre, hogy egy esetleges személyes megbeszélésnek rögtön az elején megismétlem azt a fogadalmamat, hogy nem a rendőrségnek, sem a lánykereskedőknek nem vagyok és nem leszek "beépített", vagy éppen "kihelyezett" embere. Ha egy hölgy hozzám fordul tanácsért vagy segítségért, akkor nem olyasmivel gyötröm, hogy oda se kellett volna mennie, ahol van, illetve hogy hagyja abba a foglalkozását. Egyszerűen betartom a lelkészi titoktartási eskümet, és nem hagyom cserben azt, aki tényleg bajban van.
Az ilyen helyzetekre az egyik Hermész-Kulcs szemüvegén át nézek,
- amely arról szól, hogy egy nagyon rossz helyzetet ha nem tudunk azonnal teljesen megjavítani,
- akkor átmenetileg megalkuszunk annyival is, hogy csak egy kevésbé rossz szintig javítjuk azt ki,
- és majd onnan fogjuk várni (-és gerjeszteni-) a kedvező alkalmat,
- hogy egy még kisebb, aztán pedig egy még annál is kisebb, stb. rossz helyzetet hozzunk létre,
- legvégül pedig egy immár csak egy egészen kissé rossz helyzetet, mint végső fokozatot javítsuk meg, immár a teljesen jó szintre.
E Hermész-Kulcs szerint maguk a fokozatok ugyan kihagyhatatlanok, de annyi hatékony vigasz mindenképpen van a Kulcsban, hogy a fokozatok közötti "kötelező" időszakasz lerövidíthető, azaz a fokozatokon való átesés sebessége elvben gyorsítható. Ez tehát a prostituáltak felszabadításának menetrendje a nagyon speciális elnyomás alól.

Léteznek az elnyomásnak olyan kiélezetten kockázatos fokozatai, amely tulajdonképpen már magának a futtatónak sem jó. Ha ő ezt nem akarja észrevenni, akkor én segítek neki észrevenni. Amíg a hölgy fél a futtatójától, azokra az esetekre nézve is nagyon hatékony és ötletes felszabadító tanácsokkal látom el.

Igazság szerint egy futtató férfiember ha bizonyos ésszerű korlátokon belül tartja a saját közreműködését egy örömlány életében, akkor az megfelelhet egy elvont szimbiózisnak: nevezetesen amikor a különféle természetű és profilú cserearányok igazságos kiegyensúlyozottságban vannak egymás közt. Ugyanis tényleg meg kell védeni egy ilyen megélhetést választó hölgyet, ám a védelem idő- és energia-veszteségét nem lehet ingyen elvárni egy férfiembertől.
Persze azért az ilyen védelem szükségességét is ki tudja nőni egy örömlány, sőt, ki is tudja hagyni már az induláskor, ha igazán ügyes. Erre akkor lehet szüksége, ha nagyon kevés vendége van, ami egyszerűen nem tart el két embert, nem beszélve az örömlány által még eltartandó eltartott családtagokról is. Ilyen felkészítést is szívesen tartok, illetve ennek a tipikusan gyenge pontjaira vonatkozóan is szívesen készenlétben tartok személyes közreműködési készenlétet is. Ám főleg azoknak az örömlányoknak kívánok segíteni, akik a leginkább rá vannak szorulva egy igazán vagány szövetségesi közreműködésre a férfiak térfeléről, mert a futtatójuk semmilyen határt nem akar elismerni, de még csak ismerni sem. Gondolok olyan esetekre,
- amikor a "piaci" arányoknál jóval nagyobb százalékot vesznek el a lánytól,
- miközben esetleg az egyedül neveli a gyermekét,
- zsarolják, fenyegetik,
- és közben még meg is verik,
- sőt, meg is félemlítik, illetve olyannal traktálják, hogy a rendőrség is a futtatókkal van, "a zsebükben van",....stb.
Ha ebből az öt gondolatjelből minél több megvan, akkor ne tépelődjetek, ne kételkedjetek!!! Meg fogjátok látni, hogy egészen speciális eszköztárat tartok készenlétben a problémáitok azonnali enyhítésére. Szóljatok a kolléganőiteknek is erről a lehetőségről, ha ti amúgy még viszonylag tartható helyzetben érzitek magatokat.
Ha szükséges, akkor előbb (-esetleg, de nem feltétlenül-) elvégzek rajtad néhány őszinteségi tesztet, és ha azok alapján rászorultnak bizonyulsz, akkor megtanítalak, hogy a továbbiakban hogyan tudod megkerülni a túlzásokba eső futtatóidat. Sőt, attól sem riadok vissza, hogy mágiával hatástalanítsam az ő negatív szerepüket az életedben. Nem kell ettől a szótól megijedni! Ez főleg nem "képesség" kérdése.
Itt egyszerűen csak arról van szó,
- hogy minden létező műfajban megvan a pozitív előjelű erőkifejtéseknek egy olyan mágikus támogatottságú ajándék-kvótája,
- amelyeket maguk az ugyanazon műfajban már megtörtént és elszenvedett negatív előjelű erőkifejtések vonnak önmaguk után. Csak ezeket az előbbieket kell bátran használnom, és egy hajunk szála nem görbülhet, (-se nekem, se neked-) miközben te csak egyszerűen új életet kezdhetsz.
Ezt az utóbbi módszert nem sietem el, nyilván NEM AZONNAL ezzel a fokozattal kezdem a közreműködésemet. Mindig vizsgálni fogom, hogy normalizálható-e a viszonyod az illető férfiemberrel, legalábbis addig, ameddig az eredeti megállapodásotok szól; - amennyiben az nem a károdra eltúlzott részletekből áll, vagy nem "végtelenített viszonyról" van benne szó.
Ezzel nem én hívom ki önmagam ellen a Sorsot, hanem mások sorsa hív ki egy druidát őellenük; - a tisztánlátás végett ennyit azért szögezzünk le.
Ha nem emelsz kifogást ellene, akkor a közös munkánk során vizsgálni fogom valamelyik hajdani rendes párkapcsolatod helyreállítása felé mutató kiút-lehetőségeidet is, a "Párkapcsolat-mentő misszió" (-8-as-) menüpont fejezetében leírtak szerint.

Búcsúzóul kívánom, hogy ne legyen szükséged erre a fajta közreműködésemre! Ám amennyiben mégis szükség volna rá, akkor te is tudj róla, hogy a lehetőség íme létezik és a szolgálatodra készenlétben áll.
Ezt a honlapot elvben a futtatók is olvashatják, tehát még senki nem kért fel senkit semmire, de talán máris mindenki azon gondolkodik, hogy ne is kelljen...

Rövid üzenet a honlap tulajdonosának. Az alábbi ablakba a saját e-mail címet kell beírni.

E-mail cím:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot


Honlapkészítés