SZABÓ TAMÁS fogadalmi lelkész (-Druida-).

....az ún. Tudás-alapú vallásos referenciák világából.
FOGADALMI MŰFAJOK
ELSZÓLÍTÁS
KATOLIKUS EGYHÁZ
PROTESTÁNS EGYHÁZAK
IZRAELITA EGYHÁZ
SZCIENTOLÓGIA EGYHÁZ
PÜNKÖSDI KARIZMATIKUSOK
CÖLIBÁTUS
MESE BELZEBUBRÓL
HAGYOMÁNYŐRZÉSRŐL ÁLTALÁNOSSÁGBAN
1/ ARS NOVELLICA
2/ BEMUTATKOZÁS
3/ EGYHÁZI HÁTTÉR
4/ DRUIDASÁG
5/ DRUIDA RENDEK
6/ KAPCSOLATTARTÁS
7/Jószolg.diplomácia
8/ PÁRKAPCSOLAT-MENTÉS
9/ GYÓGYÍTÁS
10/ BIBLIA
11/ A KORÁN
12/EGYÉB SZENTÍRÁSOK
13/ HAZUGSÁG - TESZT
14/ A FOGADALMAIM
15/FÉRFI-NŐ KÖZMEGEGYEZÉS
16/ LELKÉSZEK és KOLLÉGÁK
17/ DRUIDA KÉPZÉS
18/Lebeszélés öngyilk.ról
19/ KUTATÓI REFERENCIÁK
20/ ELLENTÉTELEZÉS
21/ VERSEK
22/ FÉNYKÉP
23/ HÁZASSÁGKÖTÉS
24/ VÁLÓPERES KÉPVISELET
25/ TEMETÉSI SZERTARTÁS
26/PROSTIK - STRICIK
27/ MEDIÁTOR-KÉPZÉS
28/ LESZOKTATÁS KÁBÍTÓSZERRŐL
29/KÖVETELÉS-ÉRVÉNYESÍTÉS
30/ÖRÖKBEFOGADÁSI SZERTARTÁS
PLÁTÓI TÁRSAS VISZONY
A HOMOSZEXUALITÁSRÓL
RENDEZVÉNY - NAPTÁR
Vállalkozótársi szertartás.
ALBÉRLET HELYETT LAKÁS
ELTŰNT SZEMÉLYEK
KETURA-KONFESSZIÓ

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó


IKERTESTVÉR HONLAP AJÁNLÓ

Találmányi Adattár az SHP-szerveren.

Látogassa meg a jelen honlap "egypetéjű ikertestvérét", a Találmányi Adattár és Önmenedzselő Alternatív Gazdasági Modell című honlapot is a www.tudomanyosmozaikok.shp.hu URL-címen.TÖMÖR MEGHATÁROZÁS:

Honnan és hová.........

Az általánosan ismert lelkészi hivatás iskola és felszentelés szerint való. A druidaság pedig önképzés valamint fogadalmak szerint való, és az alkotóművészi szabadság klasszikus útján kíván jótékony hatást kifejteni a kortárs valóságban.SZEMÉLYES BEMUTATKOZÁS

......és a honlap tartalmának összefoglalása.

MOTTÓ: Tényleg léteznek druida hagyományok, és én követem őket. Azok rendkívül fontosak és nélkülözhetetlenek, és én rendületlenül követem valamennyit. Ismerkedjen meg a honlapommal, és győződjön meg ezekről Ön is.

1/ Az első gomb az ARS NOVELLICA volt. Ne hagyja ki!!!

2/ A második ez a lap, a személyes bemutatkozásom és a honlap tartalmi felosztás szerinti bemutatása.

Szeretettel köszöntöm a honlapom Minden Kedves Olvasóját!

3/ Szabó Tamás druida lelkész vagyok, és ezen a honlapon bemutatom azokat a ritka szolgáltatásokat, amelyek szakszerű és eredményes elvégzésére készen állok az Ön/-ök-/ érdekében. A lelkészi működésem hivatalos hátteréről az EGYHÁZI HÁTTÉR gombra kattintva olvashatnak.

4/ A "DRUIDASÁG" gombra kattintva a Tudás-alapú és Hit-alapú lelkészi kategóriák közötti különbségekről írok, valamint kitérek a druida lelkészi "műfaj" napjainkban fontossá váló különleges és hiteles ismérveire is. Én az ún. Szent Patrik féle druidaság hagyományőrzője vagyok. Szent Patrik a legutolsó druidák egyike és a legelső keresztény szentek egyike volt egy személyben. Az ő személyéről és életművéről való megfeledkezés okozhatta, hogy mára már sok, felületes "érintett" vagy "szakértő" ellentmondásokat vél "felfedezni" a hiteles druidaság és a nagy világvallások bármelyike közt. Ám ez az ellentmondás csak a hiányosan tájékozott fejekben létezhet, ott is csak ideig-óráig. Főleg ha elolvassuk e gomb mögötti írást.

5/ A DRUIDA RENDEK gombra kattintva további félreértési lehetőségeket tisztázok, immár kissé nagyobb terjedelemben és elmélyültebben.

6/ A KAPCSOLATTARTÁS gombra kattintva a velem való kapcsolatteremtés módjairól és "ergonómiai" kellékeiről tájékozódhatnak.

7-8/ Az általam felkínált mindegyik fajta közreműködési lehetőség közös ismérvei és ismétlődő kihívásai között rendre felbukkannak
- a joghézagokba eső rosszhiszemű trükkök magabiztos hárítása,
- valamint a jóhiszemű igyekezetek gúzsba kötöttség alóli felszabadítása,
- illetve a szokásjogi zavarok után hátramaradó kínzó helyzetek felszabadítása az összes érintett fél javára,
- valamint egyes kirívó esetekben a megítélési súlypontok drasztikus újraegyensúlyozása.
- Az Ősidők óta makacs tapasztalatok szerint ezeket csak egy harmadik, hitelesen semleges nézőpontból lehet sikeresen és tartósan kezelni.
- Ezek mindegyike lehet magánéleti, rokoni, munkahelyi vagy üzleti természetű kihívás, amelyet legkésőbb annak mélypontjában gondozni kell; - ellenkező esetben feleslegesen hosszú időre a Sors úgynevezett "igazságtalanságainak" eshetünk áldozatul.
Ezekről a JÓSZOLGÁLATI DIPLOMÁCIA és a PÁRKAPCSOLAT-MENTŐ MISSZIÓ gombokra kattintva olvashat. Az előbbit a tehetős emberek napjainkban oly jellemző bonyodalmainak felszámolására kínálom, az utóbbival a szerényebb lehetőségek világába zárt családoknak és reménybeli társaknak kívánok segíteni.

9/ E sorok születésekor még kevesen tudják, ám ők tényleg megszerezték a bizonyosságot arra vonatkozóan, hogy
- egy helyzet vagy egy struktúra, vagy éppen egy személy illetve egy egész közösség betegsége,
- legyen bár szó "csak" lélektani természetű vagy biológiai síkú betegségről,
- meglepő módon annak mélypontján gyógyíthatók a leginkább figyelemre méltó sikerek jegyében. Nem véletlen, hogy maguk a járványok is éppen azok mélypontján tűnnek tova.
- Ehhez persze bizonyos ritkán kiaknázott effektusokat kell működtetni, amelyekkel kész vagyok elszámolni bármilyen tisztességes tudományos fórum előtt.
Ne feledjük, hogy Paracelsus mindmáig egyszerre és párhuzamosan az egyik legkimagaslóbb jelképe:
- az allopatikus, azaz a tünetekre összpontosító, "hivatalos és akadémikus" orvoslásnak,
- de a holisztikus, alternatív gyógyászatnak is egyaránt.
Tehát vállalom úgynevezett "gyógyíthatatlan" betegségek gyógyítását, mint pl. rák, Alzheimer, epilepszia, autóimmun és immunhiányos tünetek, továbbá szexuális "fennakadások" vagy éppen aberrációk. Gyógyítás közben az orvosi felügyelettel is igazán szívesen együttműködöm, ha a beteg és / vagy az orvosa ezt igényli. Az ilyen orvosokat szívesen meg is tanítom a "paracelsusi" orvoslás általa még nem gyakorolt fogásaira.
Ezekről a lehetőségekről a GYÓGYÍTÁS gombra kattintva olvashat.

10-11-12/ Őszintén elszámolok a különféle Szent Írásokhoz fűződő viszonyomról is. Ezekről a BIBLIA, a KORÁN, és az EGYÉB SZENTÍRÁSOK három külön gomb mögött olvashatnak. E három menüpontban feltüntetett Szent Írásokból oktatói tevékenységet is kifejtek: bármely oktatási vagy egyéb intézmény illetve közösség számára szívesen tartok belőlük bármilyen terjedelmű kurzusokat.

13/ A HAZUGSÁG-PRÓBA gombra kattintva egy egészen különleges és egyedi szolgáltatást írok le.

14/ Letettem néhány fogadalmat, amelyeket továbbiakkal is kész vagyok kiegészíteni. Ezeket A FOGADALMAIM gombra kattintva olvashatja el.

15/ A FÉRFI-NŐ KÖZMEGEGYEZÉS gombra kattintva egy fontos felhívásomról olvashat.

16/ Néhány eligazodási nézőpontot taglalok, illetve kínálok fel az én nézőpontomból a lelkész kollégák és az élvonalbeli ezoterikusaink valamint természetgyógyászok, lélekgyógyászok és szellemgyógyászok világából. A LELKÉSZEK ÉS KOLLÉGÁK gombra kattintva semmi szakmai féltékenységre utaló kellemetlen sorok nem várhatók tőlem. Ám lesz néhány progresszív, kiútkereső észrevételem.

17/ A DRUIDA KÉPZÉS menüpont alatt közzéteszem a posztgraduális lelkész-képzés tantervét és a kibocsátott okmányok tartalmát

18/ A LEBESZÉLÉS ÖNGYILKOSSÁGRÓL felirat önmagáért beszél. Ha tud valakiről, akit ilyen tervek foglalkoztatnak, akkor szívesen felkészítem Önt, hogy álljon a helyzet magaslatára, illetve az ilyen felkérések elvállalását is természetesen a kötelességemnek tartom.

19/ A KUTATÓI REFERENCIÁK menüpontban a gazdasági, történelmi és természettudományos természetű kutatásaimról írok valamelyest bővebben.

20/ Szinte az összes szolgáltatásom teljesen ingyenes. Természetesen fenntartom a jogot arra, hogy némelyik szolgáltatásomért a tehetős emberektől pénzt is elfogadhassak. Ettől függetlenül szükség esetén kérje bizalommal a segítségemet, mert a legnagyobb (-a számomra leginkább kedves-) szakmai sikereimet pusztán a jó hírnévért "cserébe" végzett felkéréseim teljesítése közben értem el. Ezekről az elvekről az ELLENTÉTELEZÉS gombra kattintva olvashat.

21/ Itt olvasható a verseim egy része.

22/ Itt egy stílusos fénykép látható.

23-24-25/ Ezen menüpontok alatt kettő hagyományos lelkészi szolgáltatás olvasható, nevezetesen házasságkötési és temetkezési szertartást is felkínálok. Ezen felül egy új válóperes érdekképviseleti műfaj megalapozásán is fáradozom, amely nem a jogászok közismert klasszikus igyekezetével harmonizál, hanem az ellenségesség helyett a végsőkig fáradozik a párkapcsolat esetleges alacsonyabb fokozatainak az átmentéséért.

26/ 2004 november 22 óta egy ráadás menüpontban foglalom össze egy új szolgáltatásom lényegét.
Kedves Örömlány! Köszönöm, hogy elolvasod ezt a fejezetet is!!! Ne feledd, hogy párkapcsolati mélypontokra és szexuális aberrációkra szakosodott druida lelkész vagyok, méghozzá komoly referenciákkal mindenféle "rázós" műfajban.
Ez a fejezet nem üzen hadat az örömlányok futtatóinak, ám a lányok helyett is átveszi a hadüzenetet a striciktől, amennyiben azok esetleg túlzásokba esnének.

27/ 2005 január 21 óta a válóperek statisztikájának csökkenő tendenciája iránt fokozott felelősség-vállalásra képes közvetítők egy napos képzését vállalom.

28/ A kábítószer fogyasztás idővel erősen aberrálja a fogyasztóját. Ez ellen vagy csak rendőri, vagy csak helyzetbe hozott lelkészi eszközökkel lehet hatékonyan küzdeni. A hatósági retorzió valóban feleslegesen erős, de annak hiánya úgyis a rendőrség tevékenységének felségterületére züllesztené a drogost; - sőt, akár annak szeretteit is ebbe az irányba sodorhatja, ha rosszul élik meg a saját szeretetüket. Fiatalkorúak és felnőttek kábítószer-menetesítését egy exkluzív és hatékony módszertan birtokában szívesen felvállalom.

Legalul, a jelszóval lekódolt részben a lelkiismereti önéletrajzom van, amelynek nyilvánossága egyelőre korlátozott.

Gyors üzenetküldés a honlap tulajdonosának. Az ablakban a saját e-mail címét tüntesse fel.

E-mail cím:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot


Honlapkészítés