SZABÓ TAMÁS fogadalmi lelkész (-Druida-).

....az ún. Tudás-alapú vallásos referenciák világából.
FOGADALMI MŰFAJOK
ELSZÓLÍTÁS
KATOLIKUS EGYHÁZ
PROTESTÁNS EGYHÁZAK
IZRAELITA EGYHÁZ
SZCIENTOLÓGIA EGYHÁZ
PÜNKÖSDI KARIZMATIKUSOK
CÖLIBÁTUS
MESE BELZEBUBRÓL
HAGYOMÁNYŐRZÉSRŐL ÁLTALÁNOSSÁGBAN
1/ ARS NOVELLICA
2/ BEMUTATKOZÁS
3/ EGYHÁZI HÁTTÉR
4/ DRUIDASÁG
5/ DRUIDA RENDEK
6/ KAPCSOLATTARTÁS
7/Jószolg.diplomácia
8/ PÁRKAPCSOLAT-MENTÉS
9/ GYÓGYÍTÁS
10/ BIBLIA
11/ A KORÁN
12/EGYÉB SZENTÍRÁSOK
13/ HAZUGSÁG - TESZT
14/ A FOGADALMAIM
15/FÉRFI-NŐ KÖZMEGEGYEZÉS
16/ LELKÉSZEK és KOLLÉGÁK
17/ DRUIDA KÉPZÉS
18/Lebeszélés öngyilk.ról
19/ KUTATÓI REFERENCIÁK
20/ ELLENTÉTELEZÉS
21/ VERSEK
22/ FÉNYKÉP
23/ HÁZASSÁGKÖTÉS
24/ VÁLÓPERES KÉPVISELET
25/ TEMETÉSI SZERTARTÁS
26/PROSTIK - STRICIK
27/ MEDIÁTOR-KÉPZÉS
28/ LESZOKTATÁS KÁBÍTÓSZERRŐL
29/KÖVETELÉS-ÉRVÉNYESÍTÉS
30/ÖRÖKBEFOGADÁSI SZERTARTÁS
PLÁTÓI TÁRSAS VISZONY
A HOMOSZEXUALITÁSRÓL
RENDEZVÉNY - NAPTÁR
Vállalkozótársi szertartás.
ALBÉRLET HELYETT LAKÁS
ELTŰNT SZEMÉLYEK
KETURA-KONFESSZIÓ

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó


ELLENTÉTELEZÉS

A párkapcsolatmentő misszió ellen/NEM/tételezése

Most el kívánok számolni az "ingyenességem" igazi mozgatórugóival. Példaképpen tekintsünk át egy modellt, nevezetesen egy tipikus láncreakciót és dominó-effektust:
A/ Képzeljünk el egy igen-igen gazdag házaspárt. Semmi anyagi gondjuk nincs, gyáraik, földjeik, gazdaságaik, villáik, sőt, kastélyaik vannak, és nagyon komoly tőke-tartalékkal is rendelkeznek. Ők lesznek a példabeli "A" házaspár.
B/ Képzeljünk el egy ugyanilyen gazdag házaspárt, ám nekik nincsenek jelentős, felhalmozott tőketartalékaik. Ha valamelyik vállalkozásukban egy váratlan esemény üti fel a fejét, akkor jelzálogkölcsönt kell felvenniük valamelyik villájukat, ám a fentiekkel szemben kastélyaik nincsenek. Ők lesznek a példabeli "B" házaspár.
C/ Képzeljünk el egy közepesen gazdag házaspárt, ők már könnyebben meg tudják számolni a villáikat, azokban nincs uszoda, és a vállalkozásaik ugyan hellyel közzel jól termelnek, de a jelzálogkölcsönök már kissé nyomasztóak. Ők lesznek a példabeli "C" házaspár.
D/ Aztán képzeljünk el egy családi házban élő házaspárt, aki közül az asszonynak van egy jó munkahelye, és a férjnek is érdekeltségei vannak, amelyek miatt viszonylag elviselhető stresszek jegyében rohangál. Ők lesznek a példabeli "D" házaspár.
E/ Ezek után képzeljünk el egy elfoglalt házaspárt, akik a szépen berendezett sok-szobás lakásukból szeretnének kertes házba költözni, de mindig valahogy csúszik a dolog. Ők lesznek a példabeli "E" házaspár.
F/ Végül képzeljünk el egy olyan házaspárt, aki egy két szobás, viszonylag tűrhetően berendezett lakásban él, de a kocsijukat már vagy nem, vagy csak kétséges nehézségek árán tudja lecserélni. Ők lesznek a példabeli "F" házaspár.
G-H-I/ Képzeljünk el még egy "G", egy "H" és egy "I" fokozatot. Közülük az utolsó, az "I" fokozat egy hajléktalan férfi és egy hajléktalan nő, most nemrég ismerkedtek meg egy parkban, és emberileg nagyon szimpatikus szövetségesi magatartásformákat latolgatnak egymás közt.

Ezek után képzeljük el, hogy az A házaspárból a feleség ellehetetleníti a meghitt kapcsolatot, kutyául bánik a férjével. Ám a férj is meghittségre vágyik, sőt, a libidója is tökéletesen rendben van; - ugyebár termeli a "feszültséget". Tehát most jön a dominó effektus és lánc-reakció: "A-férj" lenyúlja, elszereti, elcsábítja, stb. a "B-feleséget", erre a "B-férj lenyúlja" "C-feleséget", természetesen a "C-férjnek" csak "D-feleség" marad, le is nyúlja, nem teketóriázik. Talán nem kell ragoznom, hogy ez a folyamat végig söpri a párosításokat, és végül "I"-hajléktalan megint egyedül marad. Néha van úgy, hogy pl. "C" és "D" környékén közvetlen tőszomszédos "felfelé" vigasztalás is beindul, de ez is csak akkor, ha a férfi az utcán, színházban, stb. való együtt mutatkozás számára túl fiatal a példabeli hölgyhöz képest. Amúgy ilyen kártékony láncolatok természetesen nem csak az "A-szektorból", hanem pl. a "D-E" környékéről is elindulhatnak lefelé. Felfelé általában a láthatóan fiatalabb férfi, és idősebb nő párosítások mentén mehetnek; - de ezeket meg a férfiak nem szokták véglegesnek képzelni magukban. Én ezeket mindegyiket a "csúcsokig" felgöngyölítem, sőt, amikor megérkeztem legfelülre, ott még átnyúlok a "túlsó dimenziókba" is, és nyomok egy barackot Lucifer kobakjára; - nehogy unatkozni találjon a kis hamis.
Ha közben
- bíróságot, rendőrséget, bárkit küldenek a nyakamra,
- hogy hagyjam abba a csúcsok döngetését,
- "zaklatás vétségét " fogalmazzák meg velem és a munkámmal szemben,
- természetesen azokat az illetőket is mind egytől egyig az ügyfeleimmé teszem; - nem fogják megúszni.
- Végül ezekkel a "szervekkel" és "szolgáltatókkal" kéz a kézben együtt fogunk megérkezni a "csúcsokra", és csak ekkor fognak igazán jattolni a kis turbékoló galambocskák. Agyaggalamb-vadászat lesz a színpadi műsor, és a szerepeket ezúttal nem ők fogják osztogatni. Nem szeretem a meglepetéseket, se osztani, se kapni. Hát ezért leltároztam be még idejekorán ezt a logikai elágazást és csapásirányt.
Ha egyszer valaki rálép az ellenállásnak erre a "melkizédeki" ösvényére, akkor ezekig az ominózus magaslatokig bezárólag mindent úgy be kell leltároznia a jövőből, hogy semmilyen meglepetés ne érhesse. Ez egy szakmailag megkerülhetetlen kérdés, egy logikai állomás, amellyel minimum képzeletben, de konfrontálni kell.
Továbbá feltétlenül meg kell említenem, hogy aki számára túl nagy stresszt jelent mindezt olvasni, netalán bármilyen BETEGSÉG tünetei kezdenének rajta megjelenni, ne adj Isten elhatalmasodni, annak a személynek a gyors és hatékony meggyógyítását természetesen SORON KÍVÜL elvállalom.

Nos, én tudván tudom, hogy a potenciális megbízásaim mögött az ilyen esetek és lánc-mechanizmusok vannak. Éppen ezért ha valaki engem az "F-G-H" környékén felkér, hogy az ő esetét tegyem rendbe, akkor én örömmel felvállalom ingyen, mert tudom, hogy a neki nyújtott szívességemet az "A" és "B" környékén fogják megfizetni. Vagy ez történik, vagy teljesen ingyen dolgoztam a megbízóm érdekében. Ha úgy tetszik, akkor ez egy fogadalom.
Azt is garantálhatom, hogy nem lesz se telefonos fenyegetés, se verő-ember "epizód". Sem az én részemről, sem azok térfeléről, akikkel szemben "eljárok". Legfeljebb "sisteregni" fog egy kis mágia, de annak meg az a dolga, hogy sisteregjen. Az Ön dolga /-a te dolgod-/, hogy megbízz/-on-/ engem, az én dolgom, hogy dolgozzak, a mágia dolga pedig, hogy sisteregjen, a sistergésnek pedig hogy mágiázzon. Nincs alku!!! Pusztán csak annyi történt e sorokban, hogy én kevésbé vagyok megőrülve, mint a Világ körülöttünk: úgyhogy egy null ide, és felőlem a meccs máris folytatódhat. Én erre szakosodtam, és tudom, hogy mit beszélek. Már túl vagyok néhány ilyen történeten, úgyhogy jöhet a többi is.

Anyagi ellentételezés, óradíj:

A hirdetéseim többsége ingyenességről szól. Ez nyilván nem terjed ki az útiköltség térítésére, ha abban állapodunk meg, hogy én megyek a helyszínre, illetve a telefonköltségekre sem, amennyiben a telefonon történő beavatkozásokat úgy kéri az ügyfél, hogy nekem kell felhívnom pl. egy szakítani készülő felet. A beavatkozási felkéréseket úgy is szívesen elvállalom, hogy engem a helyszínre visznek kocsival, majd hazaszállítanak. Ha pl. az ügyfelem minden külső jel szerint is nyilvánvalóan tehetős, akkor szívesen előre veszem soron kívül. Ám ilyen esetben a szokásos piaci viszonyokra, mint értelemszerű összehasonlítási alapra is ki kell térnem.
Ma egy pszichológus magán-terápiás szabvány óradíja 5000 Ft., illetve 7000 és afölötti, ha prominens vezető pszichológus vagy pszichiáter személyiségről (-egyetemi tanár, stb..-) van szó. Én 0 és 5000.- Ft. közötti óradíjjal dolgozom, (-közelebb a 0-hoz-) és az esetleges torlódás esetén nyilván azokat az ügyfeleimet veszem előre, akik az összehasonlítási alapot képező magán-terápiás teljes óradíjat (-5000 Ft-) felajánlják. Erről szükség esetén egyházi adománylevelet tudok adni. Most íme külön fogadalmat teszek, hogy ilyen torlódásra csak akkor hivatkozom egy újabb felkérés teljesítésének késleltetési szándékával, amennyiben az a torlódás ténylegesen fennáll, és csak addig, amíg valóban fennáll. Ezzel a fogadalmammal már el tudok jutni a szegény emberekhez is úgy, hogy nem okozok nekik feszültséget, he ezt a fogadalmamat rendesen elolvassák.

Ám a térítés-mentes felkéréseket sem hagyom cserben. Semmiképpen ne legyen lelkiismeret-furdalása az ingyenes segítségemet kérni, ha anyagilag nem igazán áll jól, sőt, esetleg bajban van.

Legfeljebb egy szóbeli kötelezettség-vállalást kezdeményezek pl. az Ön profilja szerinti segítség későbbi esetleges igénybevételére vonatkozóan; - de ezt is legfeljebb csak készenlétbe helyezzük, amit semmiképpen sem fogok törekedni minden áron "behajtani".
Ám törekedni fogok mindenképpen sort keríteni az ingyenes felkérésekre is, ha másképp nem, akkor telefonon. A feltöltő-kártyás telefonjaimra egy ATM-autómatából végrehajtott (-tehát akár távolról is végrehajtható-) átutalás összegét teljes egészében az Ön elveszni készülő társánál lefolytatott -társ-kapcsolati jószolgálati küldöttségre- fordítom.
Egy igazán sikeres, az időnyerés élményét a meggyőződéses belátás biztos szintjén nyújtó hatékony beavatkozás átlagban 3 órát vesz igénybe az én módszerem szerint. Ez intenzív tanácsadást, illetve a párja és köztem kettesben, vagy mindnyájunkkal hármasban lefolytatott intenzív közlést és érvelést jelent. De egy 15 - 20 - 30 stb. perces telefonos jószolgálati kezdeményezésemmel is rengeteg időt és energiát nyerek Önnek; - illetve ahogy gyakran kihangsúlyozom, új terjedő mintákkal kívánom gazdagítani ezt az egész akut probléma-kört. Sőt, nem csak a szakítást kezdeményező félnél való békítő kezdeményezésre állok készen, hanem a szakítást elszenvedni készülő félnek is kiváló tanácsokat nyújtok az őrá váró kellemetlen fejleményekre hárításában, a lefolyásuk felgyorsításában, tehát a küszöbön álló nehéz élet-szakaszán való mihamarabbi felülkerekedésben is segítem a más esetekből nyert tapasztalataimmal. Ám a 3 órás részletes és személyes beszélgetéssel a rám bízott esetek közel 100 százalékát megmentem, és a fennmaradó kis százaléknak is viszonylag békés megnyugvást szerzek. Az ügy iránti elkötelezettségem rendkívüli, és a felkészültségem páratlan. Ezért is ragadok meg minden lehetőséget a hirdetésre; - illetve ami az igazán érdekes különlegesség: a tulajdonképpeni módszereimet és fogásaimat nem védem, hanem azok gyors elterjedésében nyilvánítok ki érdekeltséget. Még vérmesebben és őszintébben fogalmazva: nos az ingyenesen felvállalni kénytelen esetekben abban az értelemben nyerek örömet és megelégedést a magam számára, hogy bizonyos új minták dominó-effektusának, sőt lavinájának a kiváltása az eredeti és végső célom. Pl. az ún. "megbocsáthatatlan" helyzetekben úgy szerzek mégis megbocsátást, hogy hivatkozom arra a férfi-nő közmegegyezésre, amelynek jelenleg még csak a hajnalán vagyunk, amelynek híján (-akut hiányában-) történhettek meg ezek a sajnálatos esetek, amelyekkel az emberek egyelőre nem tudnak egymás közt mit kezdeni. Ám ha ezt megértik, akkor a kiengesztelési kultúrában egy merőben új fejezetet nyithatunk, sőt a globális stressz-struktúrákba is konstruktívan avatkozhatunk be. Ez például egy új minta, amelyeket "éles helyzetekben" akarok tesztelni, és azokban ama jótékony lavinákat elindítani.

A kapcsolat-terápiás beavatkozások közösségi utóélete:

Az esetleg ki is fizetett szolgáltatás, (-tehát annak ellentételezése-) tartalmaz ingyenes belépőt olyan előadásokra, ahol összegzem az ilyen helyzetek tapasztalatait, újdonságait, jellemző ismétlődési pontjait, utóéletét, stb. Pl. SMS-ben meghirdetem az előadást, és a helyszínen csak a helységbérleti alapdíjat kell összedobnunk, illetve kis létszám esetén átvonulunk egy közeli vendéglátó-ipari helységbe. Ilyenek híján e-mail körlevelekben teszem közzé a tapasztalatokat a fizető ügyfeleim részére. A druida rend fenntartási költségeit az esküvői és temetési szertartásokból tervezem fedezni.
A kapcsolat-terápiás erőfeszítéseimet azon alapelv iránti alázattal szándékozom folytatni, hogy egy társadalmi szintű új férfi-nő közmegegyezés kiforrása és közmegegyezéses beiktatása után ne legyen többé szükség az ilyen jellegű beavatkozásokra; - tehát engem nem fog aggasztani, ha a saját piacomat végülis kifogyasztom önmagam alól....

Rövid üzenet a honlap tulajdonosának. Az ablakban a saját e-mail címét tüntesse fel.

E-mail cím:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot


Honlapkészítés