SZABÓ TAMÁS fogadalmi lelkész (-Druida-).

....az ún. Tudás-alapú vallásos referenciák világából.
FOGADALMI MŰFAJOK
ELSZÓLÍTÁS
KATOLIKUS EGYHÁZ
PROTESTÁNS EGYHÁZAK
IZRAELITA EGYHÁZ
SZCIENTOLÓGIA EGYHÁZ
PÜNKÖSDI KARIZMATIKUSOK
CÖLIBÁTUS
MESE BELZEBUBRÓL
HAGYOMÁNYŐRZÉSRŐL ÁLTALÁNOSSÁGBAN
1/ ARS NOVELLICA
2/ BEMUTATKOZÁS
3/ EGYHÁZI HÁTTÉR
4/ DRUIDASÁG
5/ DRUIDA RENDEK
6/ KAPCSOLATTARTÁS
7/Jószolg.diplomácia
8/ PÁRKAPCSOLAT-MENTÉS
9/ GYÓGYÍTÁS
10/ BIBLIA
11/ A KORÁN
12/EGYÉB SZENTÍRÁSOK
13/ HAZUGSÁG - TESZT
14/ A FOGADALMAIM
15/FÉRFI-NŐ KÖZMEGEGYEZÉS
16/ LELKÉSZEK és KOLLÉGÁK
17/ DRUIDA KÉPZÉS
18/Lebeszélés öngyilk.ról
19/ KUTATÓI REFERENCIÁK
20/ ELLENTÉTELEZÉS
21/ VERSEK
22/ FÉNYKÉP
23/ HÁZASSÁGKÖTÉS
24/ VÁLÓPERES KÉPVISELET
25/ TEMETÉSI SZERTARTÁS
26/PROSTIK - STRICIK
27/ MEDIÁTOR-KÉPZÉS
28/ LESZOKTATÁS KÁBÍTÓSZERRŐL
29/KÖVETELÉS-ÉRVÉNYESÍTÉS
30/ÖRÖKBEFOGADÁSI SZERTARTÁS
PLÁTÓI TÁRSAS VISZONY
A HOMOSZEXUALITÁSRÓL
RENDEZVÉNY - NAPTÁR
Vállalkozótársi szertartás.
ALBÉRLET HELYETT LAKÁS
ELTŰNT SZEMÉLYEK
KETURA-KONFESSZIÓ

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó


GYÓGYÍTÁS / A paracelsusi

Absztrakt immunológia

Az egyik rövid hirdetés: Potencia-zavar és frigiditás hatékony terápiája döbbenetesen egyszerű módszerekkel, lélektanilag is maximálisan korrekt, feszültség-mentes körülmények közt lebonyolítva.

A speciálisan női "boldogtalanság" (-anorgazmia-) ellen, de a már meglévő örömök további fokozása érdekében is az ún. Tantra tanfolyamot ajánlom. Ebben a műfajban én magam is tudok megszívlelendő tanácsokkal szolgálni, illetve különféle jó olvasmányokat ajánlani, de a Tantra tanfolyammal nem tudnék vetélkedni. Az országban elérhető tanfolyamok közül én a Starosta János István által szervezett tanfolyamot ajánlom teljes meggyőződéssel:


www.tantralap.hu
06-30 / 999 - 5 - 777

A másik rövid hirdetés: Vállalom immun-hiányos és autóimmun megbetegedések, illetve pánik-betegség és epilepszia, valamint Alzheimer /-demencia-/ és Meniére-szindróma kezelését Absztrakt Immunológiával, illetve druida papi módszerekkel.
06-70/310-90-25 06-20/230-3200 06-30/440-0550

Elfoglalt emberek esetében vállalom, hogy
- néhány napot végig rohangálok vele a programjai szerint,
- igazodom a napirendjének minden pontjához,
- és az elfoglaltságának szüneteit hasznosan kitöltve menet közben megtanítom a saját betegségének hatékony gyógyítására.

A gyógyítói működésemről és referenciáimról:

1998 és 2001 között Bókkon István biológus kutató barátommal kifejlesztettünk egy gyógyító eljárást "Absztrakt Immunológia" néven. Ez a spontán szervi folyamatok akaratlagos és megtervezett megfordításáról, vagy egyéb módon való uralásáról szól. Ennek alapjait bárki gyorsan megtanulhatja és begyakorolhatja, nem kell hozzá jóginak születni.
A módszert 1999 júliusában, a Tizedik Jubileumi Természetgyógyász Konferencián nagy sikerrel ismertettem. A siker nyomán a következő napra szekció-levezető elnöknek kértek fel. Azonban ez a módszer nyilvánvalóan nem áll a gyógyszergyárak érdekében, így a publicitása is nulla, legalábbis az internet világán kívül. Ám a módszer természetesen a gyógyulni vágyók rendelkezésére áll. A róla szóló anyag a www.extra.hu/absztimm honlapon olvasható.
Ha egy gyógyulni vágyó személy nálam jelentkezik, hogy gyógyítsam meg ennek az eljárásnak a segítségével, akkor az egyszerűbb esetekben az is elég szokott lenni, hogy telefonon ismertetem a kulcs-szavakat, amelyekre a ctrl+f kóddal rákeresve elolvashatja a kikeresett szavak szöveg-környezetét, vagy még inkább az egész fejezetet. Utána már csak konzultálom az illetőt, többnyire telefonon. Több olyan embert is meggyógyítottam ezzel az eljárással, akik csalódtak az orvosokban, ám éppen ugyanezen okokból sajnos orvos nem is kísérhette végig a gyógyulást arra összpontosítva, hogy mit tudna átmenteni a tapasztalataimból. Éppen ezért az orvosi szakma becsületének mihamarabbi regenerálása érdekében az volna az optimális megoldás, ha maguk az orvosok kérnének fel engem együttműködésre; - a nyitóoldalon már ismertetett paracelsusi elvek értelmében.

Köztudott, hogy az orvosi szakmát manapság kettő dolog teszi tönkre:
- Egyrészt éppen annak finanszírozási alap-felfogása,
- másrészt a gyógyszergyárak által diktált profit-szemlélet.

Az első kihívást azzal látom kezelhetőnek, ha a kínai császári udvar hajdani gyakorlata szerint akkor csökken vagy szűnik meg az orvos javadalmazása, amikor a páciens tényleg beteg. Ha meggyógyul, akkor ismét lehet folyósítani az átalánydíjat, amit a páciensnek az adott orvoshoz való regisztráltsága folytán megállapítottak. E szemlélet mély respektje nélkül az orvosi hivatás morális atrófiája rövidesen nagyobb betegség-gyártó és betegség-megtartó stresszt fog kitermelni, mint amekkorát kezelni lehetne. Ezt a folyamatot egyedül a betegeknek az orvosoktól való nagy számú elfordulása fékezi be. Gyermekorvosokra, és traumatológusokra mindig szükség lesz, de a többi szak manapság egy hihetetlen atrófia és kollapszus áldozataként szó szerint fetrengenek szakmailag.
Ami pedig a gyógyszergyárakat illeti, én a számukra egy alternatív gazdasági modellt írtam meg, és azt mind a nehézvegyipar, mind a finom-vegyipar prominens szakmai személyiségeinek eljuttattam; - nem is egynek személyes ismeretség alapján ajánlottam ezt a stratégiai profil-váltási tervezetet.
Legfőbb ideje már, hogy a struccok kihúzzák a fejüket a homokból, de még mielőtt az oroszlánok nem ülnek lakomát a tomporukból!

Rövid üzenetküldés a honlap tulajdonosának. Az ablakban a saját e-mail címét tüntesse fel.

E-mail cím:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot


Honlapkészítés