Commora Aula honlapja-Ne a tömegben kiabáld az igazadat, hanem azzal szemben
Az autonómia örök aktualitása miatt, egy effektív konfliktusmegoldó módszer, egy történelmi igazságtalanságokat kiegyenlítő legitim követelmény.

Keresés a honlapon

MENÜ


BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Sajátjait gyűlölő nemzetrész pusztulásra van ítélve.

Az orvos orvosolgat, a pap prédikálgat, az erkölcstelenek a kármentőjük mögé bújnak, de a természet és az igaz szó az, ami meggyógyít és utat mutat!

2013.1.19.
Azért adtam a fejemet újból írásra, mert úgy érzem az MKP és volt Együttélés (Duray volt pártja) pártkatonái és szimpatizánsai átléptek egy olyan erkölcsi határvonalat, amit még egy magát politikusnak, költőnek, vagy simán duraysta szimpatizánsnak tartó ember sem léphet át. Nem teheti meg csak azért, mert a vezérről, vagy egyes hozzá közelállókról bebizonyosodik, hogy 23 éve hazudnak nekünk és semmit nem tettek a megmaradásunkért az ezerszáz éves hazánkban. Sajnos ez könnyen bizonyítható tény, szinte megállás nélkül lehetne körbe-körbe ismételgetni. Az érintettek akkor sem képesek leállni az ördögűzéssel. Mindent és mindenkit, aki a vezért a nyelvére veszi, rámutat a tehetetlenségére, semmittevésére, lehet az akár menyire is valós kritika, igaz szó, akkor is nekiesnek és foggal körömmel védik a sáros mundér becsületét, mégha az védhetetlen is a sok hazugság és erkölcstelenség terhe okán, amit elkövettek.
Régebben már írtam, hogy kik azok akik elterjesztették rólam, hogy Slota embere vagyok és a szlovák titkosszolgálatnak dolgozok. A legelemibb politikai érzéktelenséggel tették, egy cél vezérelte tetteiket, hogy a húsosfazék körüli csoportos imáikat senki és semmi ne zavarhassa meg. De mást sem engednek mellé már 23 éve. Csoportosan imádkoznak,hogy még többet hazudhassanak, vezért imádják, mert nélküle senkik lennének, dicsőítik és halhatatlanoknak vélik magukat. Azt gondolják örökké élősködhetnek a felvidéki magyarságon, hazudhatnak reggel, délben, este, sőt még álmukban is a reggeli hazugságra készülődnek. Aki pedig hajlandó szembesíteni velük a becstelenségeiket, vagy csupán kérdéseket próbálnak feltenni, mit mért is tesznek, tettek, azokat azonnal ellehetetlenítik hazugságáradatot zúdítanak rájuk. Ezt teszik, s mindezt olyan vehemenciával teszik, hogy az már kezd (vagy régóta az) nagyon, de nagyon beteges lenni. Elhiszik, azt gondolják magukról ők mindent és mindenkit sértegethetnek, de ők sérthetetlenek, őket a tények nem érdeklik, de aki szembesíti a hazugságaikkal és a féligazságaikkal, azokat azonnal geobbelsi stílusban lejáratják és nem bizonyítható rágalmakkal illetik. A múltban sokszor velem szemben megtették, a legmagasabb szinteken, sőt ott kezdték, mert kimertem mondani, hogy felvidéki magyarság egyedüli megmaradási záloga, a békés autonómia küzdelme, mert csak az autonómia képes megállítani az asszimilációnkat. Megmaradásunkra jobb és másfajta megvalósítható módot nem találtak ki és nem próbáltak ki. Erre példa egész Európa rengeteg autonómiájával, sok országban sikeresen működnek és ott ahol bevezették, ott a kisebbségi népek asszimilációja megállt. Tehát nekünk is ezt az utat kéne járnunk. De mi a valóságos helyzet?

A saját magunk által felállított korlátok miatt nincs még autonómiánk!

Ki állította fel ezeket a korlátokat?

Erre nagyon könnyen és bizonyíthatóan lehet válaszolni én is már megtettem sokszor több tucatnyi írásomban. A mi megélhetési politikusaink és az ő talpnyalóik a bűnösök. Egyiket a hatalomvágy vezérelte (Duray, Csáky, Berényi, Bugár, Nagyok és sokan mások), a másik csoportot az odadobott kolonc tette elkötelezett sorkatonává, akár a nemzetük elárulása árán is. Nagy szavakat hangoztatnak, konferenciázgatnak, össze-vissza beszélnek, élősködnek rajtunk. Mi ha ezt látjuk is, ennek ellenére a választásokon sohasem vonjuk felelősségre őket, mindig rájuk szavazunk, választék és egy becsületes párt hiányában. Ők is ezt tudják, visszaélnek a nép, a szavazóik bizalmával, azért tehetik azt, amit tesznek már 23 éve, becstelen és asszimilációs politikát folytatnak. Igen ők a főbűnösök, hogy az asszimilációnk még nem lassult, nem állt le és nem indul be visszarendeződés, gyarapodásunk. Főbűnösök azért, mert 1989-ben a hatalom megszerzése után testvérháborúba kezdtek, hogy a zsírosbödön mellé odakerülhessenek és ezt tart már 23 éve. Az sem érdekelte őket, hogy közben elpusztítják azokat akik őket odaengedték a hatalom közelébe, akiket valójában szolgálniuk kellene, mint egy erkölcsös politikusnak. Gátlástalanul harácsoltak, loptak és hazudoztak, a felvidéki magyarság pedig húsz év alatt 1/5 tovább szórványosodott, az sem érdekelte ők, de főleg azok akik erre figyelmeztették őket. Ezeket ellenségüknek tekintették és mindent megtettek, hogy a segélykiáltásukat senki, de senki ne hallhassa meg. Minden médiát, hatalmi eszközt, MO-s és anyagi forrásokat bekebeleztek maguknak, dorbézoltak, konferenciázgattak, de ... a felvidéki magyarság magmaradási asztalára semmit, de semmit nem tettek le.

\" Ha a bölcs és becsületes polgárok lemondanak arról, hogy saját maguk irányítsák a polisz életét, akkor az lesz a büntetésük, hogy ostobák és gazemberek fognak uralkodni rajtuk\" (Platon)


A minap mikor azt vettem észre, hogy a barakféle parameter.sk hírportálon egy MKP csúcsvezető is nyitott saját blogot, ezen nagyon elcsodálkoztam, de közben azt is tudatosítottam, hogy pontosan azok az érvek vezérelték őt mikor ezt meglépte, hogy a mondanivalója minél több emberhez eljuthasson. Megjegyezném a felvidék.mán nem lehet a cikkekhez hozzászólni és blogot sem lehet nyitva. Ott a kritikai keményen el van nyomva, talán a kommunista időkkel párosítanám, nem hiába vannak még mindig ott vezetői és más funkciókban a régi kommunisták, vagy a csemetéik karrierépítés céljából egy látszatra magyarmentés céljából létrehozott hírportálon. Ahol leginkább azokat cenzúrázzák, akik nyíltan megpróbálnak békésen követelni az autonómiát és rámutatni a vezetőnk gyarlóságaira. Igen nem okos dolog leírni az igazságot. Erre már sokan figyelmeztettek, legyek simulékonyabb, akkor majd a felvidek.ma leközli a cikkeimet. De!!! Kérdezem, hogyan legyek simulékonyabb adjam fel az igazságérzetemet és kezdjem el dicsérni a császár új-ruháját, közben meg meztelen, nincs rajta ruha. Igen a mi pártjaink és azok politikusai lélekben, együttérzésben, igazi magyarságmentő tudatban meztelenek, gyávák és megalkuvók. Ha ezeket, vagyis az igazságot nem írhatom le, akkor a saját elveimet tagadnám meg és én sem lennék különb, mint ők akiket csak a harmincezüstös pénz, a hatalom és a magamutogatás érdekli. Nem adtam fel az elveit, így főleg a duraysták, szimpatizánsaik hat éve ördögűzésbe kezdtek, ma is tart.

Visszatérve az MKP csúcsvezető parameteres blogjára, ennek kapcsán írtam Homoly Erzsébetnek a felvidek.ma főszerkesztőjének egy levelet, mert úgy egy éve azzal támadott, hogy milyen magyar vagyok, ha a magyarellenes parameteren van blogom. Akkor megmagyaráztam neki, hogy nyitnák én a felvidek.mán is, de ott nem lehet, de még csak a cikkekhez hozzászólni sem. Kérdeztem miért félnek ennyire a másik véleményétől, miért csak azok véleménye jöhet le a felvidek.mán akik a duraystákat dicsőitik. Nem beteges ez egy kicsit, válaszok helyett a hölgy nekem esett és jó emkápés stílusban kioktatott és sértegetett.

Ezt az email küldtem neki pár napja:

János Bósza
jan. 11. (8 napja)
címzett: homoly

Tárgy: http://www.parameter.sk/blog/samu-istvan

Kedves Erzsó,
egyszer tőlem számom kérte, hogy miért van blogom a parameteren, azt suggallva, hogy bugárista lennék, akkor kérdezem Önt miért van egy MKP-s vezetőségi tagnak bloggja a parameteren ő a Most beépített embere lenne az MKP vezetőségében, az Ön logikájával gondolkodva. persze, hogy nem. Nos pontosan azért, amiért én is nyitottam, azért, mert sokan olvassák és lehet bármit írni és bárki hozzászólhat. Mindez nem jelenti azt, hogy Barakkal egyetértenék, mert elég elolvasni, mi minden összehordott már rólam. Persze ez magukat nem izgatja, mert maguk is ezt teszik csak sokkal alattomos eszközöket használnak. A felvidék.mán nem lehet hozzászólni, sem blogot írni, ha lehetne megtenném. Írtam mégcsak hozzászólni sem, az őskorban még lehetett, de a duraysta vonal a kritikát nem szereti, így megszüntették.. Erre mutattam rá, és akkor is , mikor az ÍMKP politikusok kétszinüségét kritizálom. Mikor elvállalta felvidek, mát, akkor bevallom örültem, azt hittem köztem és Ön között a régi barátságunkra tekintettel, a szabályok , megegyezése alapján megváltoznak, ami a felvidék.mát illeti, már nem leszek kitiltva a honlapjukról, de sajna tévedtem, egyezség helyett még maga is szemtelenül nekem esett, olyan dolgogat mondott írt le, ami bizony minimum nem volt korrekt. Csupán akkor azt nem értettem, mikor felajánlottam önzetlenül egy autonómista téma elindítását, hogy miért utasította el, aztán megértettem, mert ezt parancsba kapta Pogánytól. ne is tagadja, mikor ezt Önnek felróttam, akkor újból nekem esett, hogy most megismert más oldalamról és MKP-s stílusban tette szolgálva a kenyéradó gazdáit, Amit tűkeresés formájában fejemhez vágott, ezeket bizony minimálisan nem szabadott volna egy újságírónak megtennie. Csupán az autonómia népszerűsítésével segíteni akartam a felvidéki magyarság egyetlen megmaradási ügyének. De látom Önök inkább a személyeskedést helyezik előtérbe, ahelyett, hogy a konkrét kérdésekre konkrét válaszokat adnának. megértem az én kérdéseimre nem tudnak igazmondóan válaszolni. Gondolom, ha korrekt akar lenni, akkor már megkérdezte Samu urat miért nyitott blogot a parameteren, amely a bugárista vonalat támogatja. persze az az igazság ehhez sem Önnek, sem senki másnak nincs köze, de főleg a kettősmérce alkalmazásához. Minderre valójában Berényi adott választ, mikor azt mondta egy civil mindig többet megengedhet magának, mint egy politikus. Lényegében igaza van, csak az a baj ezzel, hogy azért egy politikus is politizálhat erkölcsösen, csinálhatná azt, amiért meg lett választva, ne csak a szavakban, hanem tettekben kéne védenie azokat, akik őket a húsosfazék mellé beszavazták. Nos Ön ezeket védi, megértem és elfogadom, mint ember, mert mindenkinek valamiből meg kell élnie, de mint felvidéki magyar, sohasem értem meg és sohasem bocsájthatom meg az inkorrekt viselkedésüket.
Látja ez a kettős mérce, nálam a tűkeresés zajlik, közben pedig a gerendákban botladoznak a saját házuktájékán.Hát igen, amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek.
Tisztelettel
Bósza János örökös autonómista

u.i.: Erzsó Ön is benne lesz a könyvemben, akárcsak Pogány és az egész Duraysta vonal, Poet Barak, Petheő sziszegése és Öllős hülyéskedése és sokan mások is, csakis az igazat leírva, megpróbálhatják megakadályozni, hogy a könyvemet kiadhassam, de meglátja, akkor is elfog jutni azokhoz, akiknek azt szánom, az elbutított és megfélemlített felvidéki magyarsághoz
http://www.parameter.sk/blog/samu-istvan

Erre az írásomra Homoly a mai napig nemr eagált. Mit is írhatna, azt hogy egy éve nem volt korrekt és féligazságokkal érvelve megpróbált lejárattatni. Persze pontosan erre számítottam. De arra azért mégsem, hogy Homoly helyett az Együttélés volt alelnöke, volt föderális parlamenti képviselő (mégha póttagként is került be), ma tanár, költő (saját bevallása szerint) fog reagálni, de arra már duplán nem, hogy mindezt ilyen alpári stílusban teszi majd, kioktatva fog sértegetni. Bár ezt már előtte sokan, de sokan a padtársaiból megtették és ma is teszik. Tehát az első csodálkozáson túl már nem volt annyira, hogy éppen ő jelentkezett be, mint sértegetőm.

Ezzel az emailjával reagál a Homolynak szánt levelemre:

LÁSZLÓ MIHÁLYI MOLNÁR
jan. 11. (8 napja)

Erre sajnos csak azt lehet mondani, hogy aki a Sátánnal vacsorál, az nem hiszi már az Istent !

Én így reagáltam, mert muszáj volt, mert ha nem közvetve is, a sátán szolgájának nevezett megértve az üzenetének a lényegét. Nyíltan már nem merte védeni Homolyt, mert tudta, amit írtam az nem sértő, csupán az igazság volt, ezért ez az elkendőzött válaszadás:

Remélem most önmagára és az hazugságot terjesztő elvbarátaira gondolt. Maga is egyszer azt írta nekem, hogy sziszes kapcsolataim lehetnek. Tudja, vagy gondolja, tudja vagy hallotta, tudja, vagy csak ezt szeretné hinni, mert bármelyik bizonyítható igazságot mellőzi, akkor az közönséges ördögűzés.
Szégyellje magát, az effajta sátánkodást és sziszegést még majd megpróbálja eltitkolni. Mondja ki maga, aki engemet próbál ilyen aljas módon sértegetni. Azért mert nem szokásom mások rágalmaira jogi úton reagálni, az nem jelenti azt, hogy el is tűröm, szerintem a sziszegőket és sátánokat (bizonyítható módon) maguk között keressék, ott vannak. És még maga nevezi magát nemzetmentőnek és tanárnak.


MML válasza:
Ezt a szöveget elteszem a többi közé figyelmeztetésük, hogy kik vannak!

Én:
Örülök, hogy elteszi én is mindent eltettem magamnak, hogy az aljas rágalmaikkal egyszer konfrontáltatni tudjam Önöket. Csak egy dologra képesek vádaskodni, mindezt alaptalanul, bizonyítékok nélkül. Ha magukat a hazugságaikkal konfrontáltatja valaki, akkor csak támadni, hazugságokat terjeszteni és sértegetni tudnak. Ön is benne lesz - megígérhetem, ez a hozzászólása, fenyegetése is - a könyvemben, mementóként, az olyanokra akik csak nagy szavakat hangoztatnak, csakis nagymagyarkodással képesek kiélni magukat, de valami hasznosat konkrétat már képtelenek letenni az asztalra, elkezdeni, Sziszeghet tovább, ez magát és elvbarátait fogja minősíteni. de egy biztos, ha én tényleg sziszes lennék, mint ahogyan azt fűnek-fának híresztelik, akkor az magukra nézve nagyon megalázó flusztráció lehet, hisz akkor az Önök logikájával élve éppen egy "sziszes" készítette el az egyetlen és megvalósítható autonómia tervezetet a felvidéki magyarság megmaradása érdekében, ez magukra nézve nagyon demoralizáló lehet. A tervezetet maguk csak démonizálni tudják, de vitatkozni róla, vagy tárgyilagosan kritizálni nem. Na látja ez a szégyenletes. Szégyellje magát az elvbarátaival együtt, ezt is elteheti. De már azt is tudom, akárcsak a sziszegők, maga is szégyellni fogja, amit tett, tesznek már évek óta. Az utódaink mindezekért majd felelősségre fogják vonni Önöket . Maguk a hazugságaikkal és nemakarásukkal többet ártanak, ártottak és sajnos még fognak ártani a felvidéki magyarság megmaradási küzdelmének, mint maga Slota és soviniszta pártja. 23 év alatt csak annyit értek el, hogy egyesek jól megszedték magukat, mások pedig szépen eléldegélnek az MO-s adófizetők pénzéből, konferenciázgatnak, nagy szavakat hangoztatnak, de másra képtelenek, na persze csak múltat emlegetik, koszorúzgatnak, de egy megmaradási autonómia tervezet képtelenek letenni az asztalra. Nyugodtam megint sértegethetnek mindezekért, már megszoktam, de az igazság akkor is igazság marad, a könyvem pontosan azokról, a maguk fajtájáról fog majd szólni, a kushadó felvidéki értelmiségiekről és az őstoposzokról. Igaza volt, de nagyon is annak a finn újságnak, aki Önöket kushadó és tehetetlen felvidéki magyar értelmiséginek nevezte.
Elteheti, csak merje is egyszer elővenni.
"Ha jót teszel, megvádolnak, hogy önzés és hátsó gondolat vezérli cselekedetedet, mégis tégy jót! Ha sikeres vagy, hamis barátokat és igazi ellenségeket nyersz, mégis érj célt! A jó, amit teszel, holnap már feledésbe megy, mégis tedd a jót! A becsületesség és őszinteség sebezhetővé tesz, mégis légy becsületes és nyílt! Amit évek alatt felépítesz, egy nap alatt lerombolják, mégis építs! Az embereknek szükségük van segítségedre, és ha segítesz, támadás érhet, mégis segíts! A legjobbat add a világnak abból, amid csak van, s ha verést kapsz is cserébe, mégis a legjobbat add a világnak, amid van! " (Teréz Anya)


MML:
1. Aki a SZISZ embereivel bizalmasan együttműködik, az már a szememben informátor.
2. Samut tavaly a választásokkor figyelmeztettem, hogy törlöm a rendszerből, ha nem törli Bugárt az ismerősei köréből. Nem lépett, ezzel én őt kizártam a megbízható és hiteles emberek köréből.
3. AZ A BIZONYOS AUTONÓMIA ELKÉPZELÉS SEM ÉR TÖBBET A TÖBBI HALVA SZÜLETETT DOLOGNÁL. A TELJES KÖRŰ ÖNRENDELKEZÉS LEHET CSAK A MEGOLDÁS, A TÖBBI MIND A TELJES BEOLVADÁSHOZ VEZET.
EZ SZÓMONDÁSOM.


Én:
Tudja, amit az első pontban írt az már aljas rágalom, aminek semmi alapja nincs. Csak pletykákra épül.
Mondjon egy nevet kikkel működtem én együtt, csak egy nevet és kérem bizonyítsa is az állítását, mert ha nem tudja, akkor ezért szemtelen kijelentéséért akár fel is jelenthetném. Tudja minden gazemberségnek van határa, maga most rálépett egy nagyon ingoványos talajra és ne gondolja azt, hogy én minden aljasságot képes vagyok lenyelni. A magukfajtája már rég túllépett egy határt, Csáky bocsánatkérését és Durayt is várom a NoRe KMAT-ba történt nem felvétele okán, kérdezze őket, gondolom becsületes emberek tartja őket és nem fognak hazudni, ha megkérdezi őket.

3.hogyan állíthatja azt érdemleges vita nélkül, hogy a CA tervezete használhatatlan, mikor az Ön által annyira tisztelt Duray úr is azt mondta. Idézem: ha már létezik ilyen tervezet, akkor nem démonizálni kell, hanem vitatkozni róla. Ön az eltel 6 év alatt legalább egy kérdést feltett mi miért van és úgy benne leírva. n minden tézisét meg tudom védi és indokolni tudom, jó európai példákkal. Maga sohasem kérdezett( nincs ezzel egyedül), hanem ítélkeztek és ez minimum inkorrekt dolog volt, ami a mai napig tart.

Ami a sziszegést illeti tudja én még 2007-ben levélben fordulta a SIS igazgatójához, hogy fedje fel, ha ténylegesen sziszes lennék, miután már sokan kezdtek el mindenfajta bizonyítékok nélkül sziszegni és sértegetni. Tudja milyen írásbeli választ kaptam, meg is lepődtem rajta, hogy ő az nem tudhatja, csak az tudhatja ki sziszes, aki az ő közvetlen kapcsolata. maga ebben az levelében azt állítja, idézem magát: Aki a SZISZ embereivel bizalmasan együttműködik, az már a szememben informátor.
Tehát, ha Ön azt állítja, hogy én kapcsolatban voltam sziszes ügynökökkel, azt csak egy ügynök állíthatja. tehát Ön ezt az információt, ha igaz lenne(megjegyzem aljas hazugság) egy ügynöktől kéne tudnia, vagy ..., vagyis ezek szerint Ön volt kapcsolatban ügynökökkel. ezek után szerintem magának saját magával is meg kéne szakítania a kapcsolatát. Vagy ami szerintem a legvalószínűbb igazság, hogy felült egy aljas rágalomban, egy jól elhintett rágalomnak, egy geobbelsi hazugságnak, ami azóta saját életét éli, azzal a céllal, hogy azokat akik hisznek az autonómia jogosságában így ilyen formában egymásnak ugrasszák. sajnálom, hogy Önök ezt nem látják és képesek a legmagasabb szinten is sziszegni és olyan orvosolhatatlan károkat okoztak ezáltal a békés autonómia küzdelmünknek, ami a felvidéki jogos és békés kezdeményezéseinket évekre visszavetették. Tudja az a szomorú, hogy az autonómista ellenesek és szlovák soviniszták röhögnek, hogy nem nekik kellett kikészíteniük, ezt megtette a saját fajtám. Tudja ellenem még a mai napig tart az az eljárás, amit Slota és Belousovová indítottak pontosan 5 éve, hogy az autonómia tervezetemmel az ország szétzilálására törekszem, többször beráncigáltak, hazugságokat próbáltak a számba adni, jogi segítséget kértem Önöktől, segítség helyett inkább megfojtani akarnak. Mondja erre van logikus magyarázata. Egyébként sejtem kitől származik a helyi komáromi szinten zajló rágalmazási hadjárat. Petheő Attila volt (szemébe is mondtam mikor megtudtam), hogy miért terjeszti ezt rólam, azt mondta ő nem terjeszti, pedig Házik úr, aki szintén terjeszti azt írta emailban, a mai napig el van téve azt írta ő ezt PA tudja. Bocsánatot kért ez a levél is el van téve, ennek ellenére tovább terjeszti. Petheő azt állította nem rólam terjeszti, hanem Jókairól, aki szerinte családját annyira megkárosította és sziszes ügynök, egyébként Házik Jókairól azt írta az említett levélben , hogy CIA-s ügynök. Megjegyzem ezzel kapcsolatosan nekem is gyanúm merült fel miután egyszer Jókai elszólta magát és azt merte mondani, hogy állítólag a magyar titkosszolgálat leellenőrzött és megállapították, hogy nem vagyok sziszes ügynök, közben jó amerikai kapcsolataival dicsekedett.. Egyben egyet értünk én sem szeretem a közelemben sem a volt STB-eket, sem a sziszes ügynököket. Az STB-seket , vagy azokat aki a kommunista katonai elhárítás emberei voltak, őket le lehet ellenőrizni, kik is voltam. kérdezem a nevem valahol figurázik? Mind a ketten tudjuk, hogy nem. Tudja de egy személy, aki rólam azt állítja, hogy én sziszes vagyok, bizony ezen a listán rajta van, más ismert személyek is. Tudja az én apám a háború alatt kakastollas csendőr volt Felvidéken, hogy a család legöregebb fia így segítsen anyagilag a túlélés végett. A háború végén nem menekült el itt maradt és ezért 5 évre a jachymovi uránbányába került, Tudja mikor katona lettem rangot emiatt nem kaphattam, külföldre nem mehettem, még jugóba sem, mert megbízhatatlan voltam, nos ezt le lehet ellenőrizni, már akkor is többször beráncigáltak, de ezzel nem szoktam dicsekedni, nem mondom tovább, pedig hosszú a lista. Tudja mindezek után el tudja képzelni, hogy én képes lettem volna egy soviniszta gépezettel együttműködni, ha igen akkor nagyon sajnálom a magafajtáját. Tudja írtam már az előző levelemben előbb nézzen körül a saját házatájékán, aztán rágalmazzon vagy alkosson rám nézve inkorrekt véleményt, ha arra a legelemibb bizonyítékok lennének. Egyébként mikor gyanús lett, hogy Jókai kivel tarja a kapcsolatait azonnal szétváltak az útjaink és 2008 óta nem is láttam. Vagy maga szerint ez is hazugság? Más esetről nem tudok, ha Ön igen kérem mondja el, mikor kivel ügynökösködtem együtt? Mert ahogyan írtam soha és senkivel, a Jókai eset is csak feltételezéseken alapszik, de ennek ellenére megszakítottam vele a kapcsolatot, mert tudta számomra meggyőző módon bizonyítani azt, hogy ......

Még annyit tennék hozzá a könyvemben, mindezek benne lesznek, még több névvel, még több konkrét bizonyítékkal. tudja nekem sohasem volt, ma sincs semmi takargatni valóm. azért is adtam a fejem könyvírásra, hogy végre lerántsam a lepelt a felvidéki tűrhetetlen állapotokról és jól bemutassam magunkat, hogy mi milyen magas szintre tudtuk felfejleszteni azt a jómagyar szokást, amikor is, ha két magyar találkozik és vitába elegynek, akkor három felé húzva szedik egymást szét. Maguk erre legjobb bizonyíték, még kitalálgatnom sem kell semmit elég ha leírom az igazságot.
Íme a tartalom, hogy legyen min gondolkodnia.
Tartalom:

I. Autonómia
1. Mi az autonómia?
2. Hogyan kell kikövetelni az autonómiát
3. Etnikai és polgári elvű autonómiák
4. Commora Aula autonómia tervezete
5. Jól működő autonómia példák a világban
6. Mo-s autonómia törekvések
7. Külföldi és SK-s médiák rólunk
II.Történelem - Fölvidéki valóság
1. Honfoglalás
2. A Nagymorva Birodalom legendája és a szlovákok történelme
3. Felvidék-Felföld-Honföld
4. Trianontól a Benes-dekrétumokig
5. Szlovák nemzetállam
6. Az asszimiláció, a sovinizmus terhe alatt
7. Dél-Fölvidék és elsorvasztása
8. Mi is történt 1989-90-ben és egy kicsit előtte
9. Mi történt 2006-2013 között röviden
10. Igazszó hírportál legérdekesebb írásai
III. Felvidéki magyar politikusok, pártok és a nép
1. MKP és a Duray féle autonómiázás
2. DFÖT és Nomos Regionalizmus
3. És az ebadta nép
4. Ügynökök, hasbeszélők és a karrieristák
5. Az MKP és a HÍD, vagyis a megélhetési politikusaink
6. Úgy általában a felvidéki magyarok és a kushadók
7. Felvidéki magyar szervezetek és a civilek
IV. Mi a megoldás a bajaikra.
1. Területi autonómia azonos jogokkal
2. Vagy, Honföld Köztársaság
3. Szlovák-magyar megbékélés
V. Mi történt 2006-2013 között és válogatás az írásaimból
1. Ez történt 2006 és írásaim
2. Ez történt 2007 és írásaim
3. Ez történt 2008 és írásaim
4. Ez történt 2009 és írásaim
5. Ez történt 2010 és írásaim
6. Ez történt 2011 és írásaim
8. Ez történt 2013 és írásaim
9. Egy kicsit magamról is
10. Idézetek, írások másoktól
http://commorakozigaz.shp.hu/hpc/web.php?a=commorakozigaz&o=folvideki_autonomiat_avagy_auto_nooo_mia_LUW3

MML:
Aki ennyire exaltált, az embernek is gyenge, magyarnak is alkalmatlan. Sajnálom, hogy nem tud vele megbirkózni.

Tettem három kijelentést, és Ön magára vette, Miért? Nevet nem jelöltem, mert ez az állítás általánosan érvényes minden ilyen helyzetre.

ÉN:
Nézze, sajnálom magát, mert régebbi emailjában nagyonis konkrét volt már írtam, most ezt letagadja, tagadja, hogy nem rám gondol közben pedig terjeszti, Házik barátja, akárcsak mostan. Fél, hogy feljelentem, nem kell félnie nem szokásom, csak egy embert jelentettem fel az éltemben, Slotát, mert sértegette a magyarokat. maguk még erre is képtelenek voltak, akkor nem tudom mi alapján szelektál. Képtelen egy hazugsággal megbirkózni és azt mondani bocsi nekem is hazudtak, és nagymagyarkodással takarja a tehetetlenségét, ki a jó és rossz magyar, hát erre bizony az hiszem még válaszolnom sem kell. sajnálom magát, de főleg a felvidéki magyarságot. javuljon meg.
Én Önt annak ellenére tisztelem, az írásai elolvasása okán. De már a konkrét tettek is kellenek.


MML:
A nyári táborainkba , kerékpártúrákra a csehszlovák titkosszolgálat a magyar titkosszolgálat útján küldött Magyarországról megfigyelőket, s ilyen módszert tovább folytatnak, és nem arról van szó mindig, hogy az együttműködés szándékos volt vagy nem, csak óvatlan és felelőtlen, mert az STB olyanokat követett (utódja aSIS ugyanezt alkalmazza) , akik elővigyázatlanul mindenhová odavezették a megfigyelőket, ahol a dolgok történtek, amint Geönczeöl után is csak menni kellett, és máris minden infó kiderült. Például ugyenez az ember most vajon miből él? De ezeket feleslegesen is írom. Nincs értelme.


ÉN:
Csak nem azt akarja mondani, hogy én 12 éves koromban stb-s ügynök voltam, tudja ez azért márt egy kicsit túlzás lenne. kérdezem Ön hol volt a hatvanas és hetvenes éveiben. Egyébként, amikor Amstronk leszállt a Holdra akkor is egy csemadokos nyelvtáborban voltam, ellenőriztesse le STB-vel. Kész röhej, amiket ide lefirkál, nem fél, hogy magára szakad az ég a rengeteg rágalma alatt. Ki maga, hogy ezt meg meri tenni? KI?????? menni lehet mindenki után, még maga után is, Duray után is jártak a hetvenes években, tehát ilyen butaságot írni, na ne má. egy újabb kacsa és a tények hol maradnak. geönczel nem láttam 2 éve, előtte is, ha megállt nálam egy-két esetben évente, információ gyanánt. És Önök miből élnek, ha semmit nem tettek le magyarság ügyben 23 éve az asztalra. Az MVSZ miből él, ha már minden ingatlanját eladta, most én kérdezem. Milyen jogon tesz fel ilyen kérdéseket nekem, kérdezze az érintettől, mert ahogyan én sem tudom, úgy maga sem tudhatja, csak egy újabb hazugságot terjesztő kitalálás lehet. Mi lenne már, ha ezekkel leállnának, az ördögűzés már nem divat, de maguk tovább csinálják, hisz nem kell messzire menni elég elolvasni, amit összefirkálnak a felvidék.mán és a fórumokban. magunk nevet mindenki, mert nem veszik észre, hogy a tehetetlenségüket olyan magas szintre emelték, egy jó adag nemakarással megfűszerezve, ami már beteges diagnózis. Magunknál, már talán egy pólyás baba is sziszes ügynök, kész röhej. nem ártana már felébredni és egy kevéske önkritikát gyakorolni. Tudom nem mernek, mert azzal kéne kezdeniük, hogy 23 éve hazudoznak.


MML:
Az MVSZ abból él, amit a tagjai összeadnak. Csak egy régi ingatlant bocsátott szabad eladásra, de egyelőre még nincs vevő, pedig már négyszer kellett csökkenteni a kínálati árat. A hetvenes évek elejétől Durayval csak illegális helyeken tudtunk találkozni, miközben mindegyikünk tette a dolgát.. és pl. 1884-ben nem kezdték el a magyar iskolák felszámolását, és mindannyian magyar iskolába adtuk gyermekeinket! Mert itt kezdődik az alap, hogy ki hol van! És pl aki egy egyszerűen fogalmazott magyar szöveget sem tud helyesen értelmezni, olyan bukókat nem vettünk be a csapatba.


ÉN:
Tudja most vettem észre, hogy a Commora Aulás honlapomat az éjjel meghekkelték és ennek a bunkónak a hét éves munkáját törkretették, több tízezer írás tünt el. üres az egész, vajon ki tette, az sok okos, Ki félt attól, hogy a könyvem meg lesz jelentetvemegrendelésre. szégyellje magát, maga is .
mai nappal ha honlapom újból nem lesz rendbetéve, mert nélküle nincs hogyan tovább, akkor befejeztem, remélem örül és köszönöm annak a jótevőnek és imát mondhatnal a templomban, hogy tönrette a honlapomat.
Undorodom a magafajtájától., a hazudozástól és gazemberektől, pokolba magukkal


MML:
Ez bizony már diagnózis: extrém paranoia
Az a honlapot vagy három éve nem is láttam, és akik meg tudják
hekkelni, azok a mossadnak dolgoznak, nem nekem. Részvétem minden téren.


ÉN:
Ez a magukfajtájának volt a munkája, mert féltek a könyvemtől, mert szembesítettem volna magukat bizonyítékokkal, hogy a sunyiságuk és a tehetetlenségük ára mi lett. Ettől féltek ezért hekkelték meg, tudja minden átok egyszer visszaszáll arra, aki elkövette. Ezzel befejeztem, ne is írjon nekem már, mert undorodom a magafajtájátólTihamér Zilizi :
Molnár Laci és Bósza János....nem értem !Akarjátok-e hogy döntőbiró legyek ?Felelősen megtehetem...
Vagyis MML Téged kértelek Cséfalvay Pál autonomia-mozgalmához szóvivőnek...Sajnos Pali visszavonult ,mert nem volt elég témogatója...nagyon kértem Jánost,hogy működjenek együtt...de úgy tűnik,hogy János ugy gondolta:Pali jőjön vele,Pali viszont hogy János csatlakozzon...Ha sajnos ez nem is megy....akkor is szerintem külön is tehetnek őgyünkért.Mindkettőt támogatom és igyekszem őket egyesiteni...Pali egyből lemondott a szlov állpolgságról úgyhogy nem is vehet részt az itteni pártmozgalomban...
János később kezdett,mint Laci....ez lehethogy féltékenységet von maga után...ezt látom...Ha azonban megalapozott kifogásaitok vannak ....döntőbiróság előtt lehetne tisztázni...ha elfogadtok,tag lehetek...Hogy menbjenek a dolgok.Bósza János igenis mindmáig a legtöbbet tette és főleg teszi autonómiáért !Laci ez baj ?

üdv Tihamér


ÉN:
Nem hinném, hogy én sértegettem volna Mihályit, ő nevezet sziszes ügynöknek, erre mit kellett vona mondanom, meg kellett volna köszönnöm, miután figyelmeztettem, hogy ezzel túllépet egy határt, majd elkezdte magyarázni, hogy ö nem, gondolta úgy. Nagyon is jól értelmeztem, ennyi, adtam magyarázatot, hogy kik a főbűnösök ebben, erre össze-vissza elkezdett beszélni, mert ő is részese a hazugság terjesztésében. Pedig írtam neki elég lenne annyit írni bocsi engemet is becsaptak, ehelyett nekem esett mindenfajta primitív és kétértelmű stílusban, valójában sértegetett tovább a nyámnyila stílusában. A végén csak egy nyílt beszéddel ezt raktam a helyére.Erre reagáltam nyíltan és őszintén. Ha valaki leírja az igazat, az náluk paranoid, buta és primitív viselkedést jelent. Ennyi, engemet ő már nem érdekel.
Üdv, köszi, hogy próbálkoztál, ezeknél nem lehet előbbre jutni, csak az jó nekik amit ők mondanak, minden más magyarellenes számukra. Meggyőződésem, hogy most fűnek fának megint írogatja, milyen buta, primitív a Bósza, pedig csak megvédtem magamat, már ezt sem szabad?


Tihamér Zilizi :
János igy van ! Sajnos nem tudtam végigolvasni...mivel vádolt MML....én jól ismerem őt,bizony nyimnyám....csakhát ezt-azt teszi is...ő nagyon jól tudja,hogy vélekedek róla,csak nekem sokszor vissza kell fognom magamat.
János tevékenykedj töretlenül !


Tihamér Zilizi :
Laci , Bósza egyedül áll ki 2006-tól területi autonómiánkkért . Szomorú , hogy semmibe veszed őt te is...Ezt csak úgy tudnám megérteni - elfogadni nem - ,hogy ha Te kiállnál autonómiáért , amint Bósza...Igen sajnálom,hogy Te sem veszed komolyan Legfőbb Ügyünket...Bószán kivül senki sincs - Cséfalvay Pál sajnos leállt - ,aki konkréten felvállalja....Duray?Csáky ?Berényi...? Vagy te tudsz valakiről ???? Persze sok-sok a dolgod neked is,de nem-e a legfőbb az autonómia (önrendelkezés ?) ?
Elszomoritasz...
üdv Tihamér


MML:
Tihamér, nincs itt semmi baj.
Csak annyit jegyeztem meg Bószának, hogy a parameterrel sem az Új Szóval nem szabad cinkosan együttműködni, vagyis pontosan csak ennyit (de erre a témára reagálva, mert elküldte a hozzáállását): "Erre sajnos csak azt lehet mondani, hogy aki a Sátánnal vacsorál, az nem hiszi már az Istent !" - ezt írtam csupán megjegyzésként.
Ezek után mindenféle szarságokkal, rágalmakkal, beteges ferde hajlamú szövegekkel jött, amiről sejtelmem sincs, hogy mit akar, hová akar eljutni, mi a baja, és mindenféle dolgokkal vádolgat, de csak ontja magából, szóval egy paranoiás ember megnyilatkozásai.
Nincs mit kezdenem vele.
Ilyen módon még a Szentírást sem szabad terjeszteni!
Én lezártam, nem is érdekel többé, csak azt igazolta, amit eddig is tudtam.
Van elég sok fontosabb dolgom is ennél, és legjobb, ha mindenki azzal foglalkozik, amihez ért, amit el tud végezni, amihez van ereje, tehetsége, tudása és bátorsága. De hőbörgéssel nem megyünk semmire! És dobbal valóban nem lehet verebet fogni. Csinálni kell, nem csámcsogni róla!
Üdvözlettel: Laci

Tihamér Zilizi :
Laci,Laci nagy tévedésben vagy ! Bósza mindenki más előtt - term magamat is beleértve - EGYEDÜL áll ki autonómiánkért...Duray,Csáky,Berényi.....Köteles..stb a "legjobbak" felelőtlen megélhetési-nemakarók....megmaradásunk egyáltalán nem első dolguk....! Bósza a legelkötelezettebben , legfelkőszültebben képvisel bennünket.Ha úgy csinálsz,hogy erről nem tudsz semmit , akkor magadról állitasz ki elégtelent !ai


MML:
Nem veszem semmi, ő nullázta le magát előttem, s ilyen ember inkább hallgasson, ha nem tud rendesen viselkedni: nem lehet sem példa, sem irányzék. S amit hirdet, annak ezek után nincs emberi, erkölcsi háttere, csak az önmutogatás, exhibicionizmus.


ÉN:
Mihályi mivel nulláztam le magamat, hogy merek védekezni a maguk aljas rágalmaikkal szemben és hogy egyedül küzdök az autonómiáért(mások mondják). És ha ezt védekezek és megpróbálok utat mutatni a ferőből kifelé a magam emberi nyitottságával, hibáival és nem alakoskodok, kerülöm a mellébeszélést akkor lenullázom magamat. Ha ezt maguk előtt teszem, akkor arra még büszke is lehettek, mert a nullák előtt teszem, akik csak beszélnek, harácsolnak, hazudoznak és mellébeszélnek. Ezt nem én mondom a nép mondja, elég elolvasni a fórumokat, egyet értek velük. Bizonyítani? Nem kell mert az már rég bizonyított tény. Az hogy maga védi a mundér becsületét, mégha az szakadt és büdös is , látja én ezt a jogát nem vonom meg Öntől, csak védje azt, amit nem lehet, ez magát ,magukat minősíti. Ezt már rég tudom.
\" Ha a bölcs és becsületes polgárok lemondanak arról, hogy saját maguk irányítsák a polisz életét, akkor az lesz a büntetésük, hogy ostobák és gazemberek fognak uralkodni rajtuk\" (Platon)
Tudja és autonómiánk azért nincs még, mert maguk olyan korlátokat emeltek, amelyek azt megakadályozzák.
Tudja nekem az ilyen emailok, vélemények adnak erőt, hogy nem hagyhatom abba:
Eljön az idő mikor majd felnéznek rád, ezek a önmaguknak kapirgálok is elfogjak ismeri hogy,nincs más út, csak az igazság útja.Kedves barátom,mint már említettem a politika hazugság,a hazug politikusok tettek tönkre ez a világot,és az igazhitűek fogjak megmenteni.
Maga és maguk is megváltozhatnak még csak akarni kell és felébredni, hogy tettek mezejére léphessenek.


MML:
Ez a szöveg is csak azt jellemzi, hogy alkalmatlan mindenféle emberi közösség számára értelmes dolog véghezviteléhez, de én Zilizinek írtam, vele vitáztam erről... nem kérdezte, hogy szét akarja kürtölni


ÉN:
Nos nemcsak azt írta, amit állít, hanem azt is, hogy sziszes ügynök vagyok, ami egy aljas rágalom.


MML:
Tettem három kijelentést, és Ön magára vette, Miért? Nevet nem jelöltem, mert ez az állítás általánosan érvényes minden ilyen helyzetre.


ÉN:
Fél az igazságtól, ez magát minősíti, másikat a háta mögött sértegetni, nos ez magát minősíti. Ki mondta, hogy én vezetni akarok bárkit is, ezt a hazugságot is maguk terjesztik, a vakokat nagyon nehéz vezetni, maguk félszeműk csak becsapják őket. Én látó csak leírom azt amit látok, se több se kevesebb. Ne ítélkezzen az szerint, ahogyan maguk élnek viselkednek, mert mégcsak el sem tudják képzelni, hogy önzetlenül is lehet sok jót tenni. Én mindent, amit eddig tettem saját zsebből, őszintén tettem. Maguk azok, akik állandóan olyan szerepben akartan feltüntetni, ami messze áll tőlem. Olvasta az első íráasaimat, magam vallom be, hogy közönséges civil vagyok és nem a világot akarom megváltani, mert arra alkalmatlan vagyok, még a Nomos Regionalizmus elnöki posztjáról is lemondtam, mert úgy éreztem más jobban tudja csinálni, nem hiszi, kérdezze meg SZ.T. mikor lemondtam milyen okokkal tettem, Mikor a DFÖT létrejött ott is csak egy évre vállaltam, azt sem akartam, de rám lett erőltetve, vagy az összes szervezet, amit megpróbáltam létrehozni mindig hozzátettem én nem akarok semmiféle vezetői szerepet vállalni, csak vitázni akarok és segíteni, de maguk félnek a vitáktól csak sértegetni tudnak és aljas hazugságokat terjeszteni rólam. Érdekes dolog a mai napig semmiféle bizonyíték nem került elő a rágalmaikra.. Mondja miért kell állandóan hazudozni, az én értékrendem a magáéval szemben egészen más, maga ezt nem értheti, mert az olyan aki a hazudozók és harácsolók között és és húsosfazék mellett nőt fel, az ezt sohasem értheti, hogy az igazi világ máshol van, aki jót akar tenni, annak máshová kell igyekeznie, másokkal kell barátkoznia.

MML:
Eddig már legalább kétszáz sértésnek szánt aljas, disznó, ferde hajlamú, perverz, fogyatékos kijelentést tett felém, ráadásul tele nyelvi nyelvtani, magyartalan kifejezéssel, vagyis idegen lelkülettel... és úgy kezdte MAGUK (de kik, milyen csoport, nemzet, faj vagy más?) legyen szíves duguljon el végleg! Nem vagyok kíváncsi ennyi fröcsögő hazudozásra!!!!


Tihamér Zilizi :
Laci,Laci Molnár Laci...tudod,hogy én ismerlek...igen , nyilvánossággal ,legalább is egyivásuak együttes cselekvésével lehet törekednünk eredményre...ha ez neked gúnyos "szétkürtölés " akkor csak bizonytalanságodat nyilvánitod..Nincs szükség,hogy ismételgessem magamat....mert nem fogsz,nem tudsz változni...gének folytán,s tudom,hogy miatuk nem tudod követni - bármily szinvonalas verbális tevékenységed mellett - a legjobb magyar utat !!!
Sajnálom,hogy nem tudsz - mint ahogy Cséfalvay szóvivőjének kértünk - inkább , NEM AKARSZ Bószát ,bennünket támogatni !
Konstatálom, hogy neked erre nem telik....


ÉN:
Mi van idegrohamot kapott, mert valaki merte konfrontáltatni a hazudozásaik okán. Engemet vádolt, hogy sziszesekkel vagyok körülvéve, ami nem igaz mert egy bizonyítéka sincs, de az nem zavarja magát, hogy volt komunistákkal stb-el és kommunista katonai elhárítással van kapcsolatban. tehát ez kétszínűség netovábbja. Mit gondol magáról ki maga. Ma olvastam, hogy az amivel engemet vádol magamutogatás, a felvidek.mán az a cikke, ahogyan a japánoknak adott interjú, felemlegetése, hogy maga volt az együttélés elnöke, tudja én szégyellném kimondani, mert 23 év alatt semmit sem tettek le az asztalra, ami pedig az együttélés illeti, maguk rombolták szét a felvidéki egységet 1991-ben és eredmény nulla, legtöbb kommunista az együttélésben volt. Akkor miról is beszél, ja nyelvtan, nos mi van azon, ha rosszul írom le az igazságot, az akkor igazság marad, de nem kell három ember nekem, mint magának, ha egy villanykörtét kell kicserélnem, mert maguk értelmiségiek, csak a hazudozáshoz és mások sértegetéséhez értenek, de ha lenne egy válság éhen halnának. Azt írja én sértegettem, kérdezem és már sokszor írtam magának, maga kezdte ezt az értelmetlen vitát, mert ugyebár maga bárkit megvádolhat azzal, hogy sziszes kapcsolatai vannak, de erre persze bizonyítéka már nincs. tudja örüljön, hogy csak úgy reagáltam, ahogyan, de ha túlfeszíti a húrt, akkor a bíróságon találhatja magát, tehát én maga helyében nagyon, de nagyon csöndbe lennék, Mert, amit én állítok, azt be is tudom bizonyítani, de azt a sok aljasságot, amit maguk mondanak azok közül egyet sem tudnak.
Hát igen arra büszke lehet, hogy szép magyaros nyelven és hibátlan nyelvtannal vezetik a magyarságot a szakadékba. Ez az igazság, ezt maga is tudja, tehát ahogyan már írtam én a maga helyében csöndbe lennék, nagyon de nagyon csöndbe lennék. Ezt az utolsó írása is tele van ronda és sértő szavakkal. Most túllépett egy határt, tehát nagyon, de nagyon vigyázzon, hogyan fog válaszolni. Ja és aki itt magamutogató és ferdehajlamú az maga és elvbarátai, elég elolvasni a mai cikkét a felvidek.mán.

Még annyit, hogy szerencsére a felvidéki magyarság másképpen látja a dolgokat és nem az érdekli őket, hogy nyelvtani tökéletességgel teszem azt amit, hanem azt köszönik, amit ténylegesen letettem az asztalra. Ez csak egy fórumból és ilyen van több száz, email és másfajta üzenet:
Bósza úr minden
GA | 2010. augusztus 19. csütörtök 10:24

Bósza úr minden tiszteletem az Öné, azért amit tesz!
Az autonómia a világ legdemokratikusabb formája az együttélésnek és bevált módszer sok külföldi (nyugati) országban. Ezt kell hangoztatni, ill. elmagyarázni az embereknek!!! Állítom, hogy az emberek 90 százaléka nincs tisztában vele mit is jelent az autonómia (és ezért eleve negatív hozzáállást tanusít). Olyat, amit nem ismernek, vagy nem értenek nem fognak akarni...
Sok sikert, erőt és egészséget kívánok Önnek a további munkásságához!!!

Végig olvastam irásaidat
SCIPIO | 2010. augusztus 19. csütörtök 08:47

Végig olvastam irásaidat János és őszintén mondom, elszomorodtam. Nem miattad, Te olyan vagy mint egy nőstényfarkas aki kölykei érdekében neki megy a medvének....annak ellenére ,hogy a medve agyba -főbe pofozza.A politikai,gazdasági, erkölcsi állapot ami nemcsak a Te Komáromodban van hanem mindehol körülöttünk egyszerűen mondva görényszagú.Sajnálom,hogy nincs melletted legaláb száz de lehetne akár ezer olyan ember aki változtatni szeretne a poshadtságon .Félig én is Komárominak érzem magam mert a fiatalságom nagy részét ott töltöttem és bevallom nekem már minimum 20 éve valami nagyon nem tetszik Komáromban.Annak ellenére ,hogy a Felvidék bástyájának tartott város iskoláiban még az átkosban is kitartásra és a Magyar hazaszeretetre oktaták az általam nagyrabecsült tanáraink a diákokat , döbbenetes passzivitás érezhető a társadalmi és politikai élet terén.A megemlékezések a tiltakozási akciók,évfordulók ,szoboravatások és egyéb rendezvények tömege bizony nem a Komáromiak többségéből állt.Persze most mondhatná az illetékes bölcs,hogy könnyű máshol pofázni tedd otthon .El is fogadnám,ha nem éppen a volt komáromi haveroktól,barátnőktől kaptam volna a leforrázó helyreigazitó tuddhogykivagy intelmeket.Nem akarom részletezni ...nagyon lehangoló.Megnyugtatásul kedves János csak annyit,hogy számomra megnyugtató TÉNY,hogy vannak ilyen tökös Komáromi gyerekek mint Te vagy....bár volna bélőled milló.Erőt,kitartást,és jó egészséget kivánok.Tisztelettel.Sz.Ferenc


Támogatom Bósza János
Névtelen | 2010. augusztus 20. péntek 03:52

Támogatom Bósza János törekvéseit és kívánok hozzá jó egészséget. Komáromiak támogassátok Bósza Jánost, mert az a mi közös érdekünk, hogy megfelelő ember álljon a város élén! Kedves Bósza János biztos vagyok benne, hogy sokkal több a támogatója mint azt gondolná. Köszönjük kedves Bósza János az erőfeszítéseit! A jó Isten áldja meg!!!


Köszönjük szépen kedves Bósza János!
Névtelen | 2010. augusztus 20. péntek 04:00

Kedves Bósza János köszönjük, hogy helyettünk is kiáll a felvidéki magyarság érdekében. Nekünk a többségnek akiknek nincs megfelelő bátorságunk, hogy szembeszálljunk a létünket fenyegető sokszor fasisztoid megnyilvánulásokkal szemben, Önt teljes mértékben támogatjuk a közös magyar érdekekért folytatott harcában!
Köszönjük szépen!Csak az bírálja Bósza Jánost
Névtelen | 2010. augusztus 20. péntek 04:02

Csak az bírálja Bósza Jánost aki többet tett a felvidéki magyarságért !


Nos nekem az ilyen vélemények adnak erőt, hogy amit eddig csináltam nem volt felesleges.

Kérdezem, mikor 2007-ben létrejött a DFÖT, Ön hol volt, ugyebár kivárt, mind az összes most sziszegő elvbarátja. Hány autonómia tüntetésen vett részt, ugyebár egyesen sem És ha olyan szépen tud fogalmazni, akkor miért nem tett le az asztalra 23 év alatt egyetlen egy megmaradási autonómia tervezetet. Nos tudom ezekre nem tud válaszolni, de azért sziszegni jól megtanul. Tudja mi különbség kettőnk között, hogy én nemcsak beszélek, hanem teszem a dolgomat is lehetőségeimhez mérten. Pl. az a pénz, amit Radicsovának adtak felesleges az elnökválasztási kampányban én abból a pénzből elmagyaráztam volna felvidéken magyarnak szlováknak mi az autonómia lényege és ma már a parlamentben folyna a vita arról hol is húzódjanak az autonómia terület határai, mert maguk csak akadályozták ezeket a békés folyamatokat, nem pedig segítették. Tehát szumma szummarum inkább hallgasson és akkor lehet a nép is még megbocsátja az Önök bűneit.


MML:
Bósza úr!
Amit eddig az asztalra tett, az tehénszarnak is kevés, csak képmtatás, öntömjénezés, és hősnek akar látszani, hogy bekerüljön a tévébe, de átsugárzik a felvételeken az a defizit, amit már a jó Isten utólag nem szokott korrigálni. Akkor kell helytállni, amikor e gyermeke iskolába megy. Erről mit tud felmutatni?
Tehát fogja be a száját, kérjen retúrjegyet a szülészetre. Nagy pofával, viszkettő seggel exhibicionál, közbemn annyit sem tud az autonómia lényegéről, mint a tyúk az ábécéről, ezért hagyjon békén minden normális embert, és kérjen beutalót.
Orvos már látta???? Ajánlanám.


ÉN:
Tudja, az autonómiáról annyit biztosan tudok, mint Önök egybevéve. Sőt azt is megmerem kockáztatni, tiszteletre méltó tanár úr, hogy bizonyos szintem többet is, mert én egy kicsit realisztikusabban és nemcsak elméleti és akarati szinten közelítem meg a problémát. Mert sokmindent leteszteltem, leteszteltem Önöket, a nemakaró politikusokat, azok taplnyalóit, az önök tűréshatárát az autonómia témájában és bizony nagyon elszomorodtam. Tudja azt kérdezi mit tettem le az asztalra az autonómia témájában, sokszor leírtam már, de könyvemben ez részletesen ki lesz elemezve és tárgyilagosan bizonyítva, hogy mit is tettem. Látom magának az említett nép fiainak a véleménye nem érdekli. Tudja ezen már nem tudok meglepődni, mert maguk annyira, de annyira bekötött szemmel járnak, hogy az már beteges. Látja ez bizonyítható diagnózis. tehát ne nekem ajánljon orvost én sajna elég sokat járok orvoshoz, de nem a maga által ajánlott okok miatt.
Azt írja idézem, bár nem kellene, annyira sajnálatra való maga, de megteszem és megpróbálok a sértegetései ellenére reagálni.:
Nagy pofával, viszkettő seggel exhibicionál, közbemn annyit sem tud az autonómia lényegéről, mint a tyúk az ábécéről, ezért hagyjon békén minden normális embert, és kérjen beutalót.
Orvos már látta???? Ajánlanám.


Exhibicionistának tart, egyfolytában sérteget. Mondja nem fél, hogy egyszer szembesítik magát ezekkel az aljas rágalmaival. Miféle tanár maga, mire tanítja a diákjait, vagy nekik ezeket a hazugságokat terjeszti. Na igen, ha a hal a fejétől bűzlik, akkor a csapat is olyan amilyen.
emrég a felvidek.mán azzal dicsekedett, hogy Ön volt aEgyüttélés elnöke, federális parlamenti képviselő, most én is mondhatnám feltűnési viszketegségben van és így akarja magát fényezni, hogy funkciók felemlegetésével magára mutogat. Bizonyos értelemben ez rendben is van, mert maguk politikusok ilyenek és akkor hajlamosak azt hinni mindenki olyan, mint maguk. Pedig tévednek én mindig mindent önzetlenül csináltam és továbbra is így fogok tenni, mégha maguk a pokolba is fognak kívánni, megpróbálnak ellehetetleníteni és tudja ez nem az én keresztem lesz, hanem a szégyenkeresztet maguk fogják, pontosabban már rég cipelik. Tudja nekem nincs mit Önöktől irigyelnem, mert sohasem akartam olyan lenni, mint maguk, csupán rámutattam mindig arra, ami nekem nem tetszett és főleg az, hogy más tesznek, mint amit mondanak. Hogyha ez magának feltűnési viszketegséget jelent és csak vulgáris megnyilvánulásra ösztönzi magukat, akkor ez számomra még hízelgő is lehet, mert csak azt bizonyítja, ha egy ember, aki tanár létére ilyen mélyre képes süllyedni és az Együttélés alelnökeként reklámozza magát, dicsekszik a semmivel, akkor bizony nem én vagyok a beteg, hanem az egész politikai elitünk. Ezen kell változtatni, ezen munkálkodok.
Őszinte tisztelettel
Bósza János örökös autonómista


ÉN:
Még annyit László, éppen ma olvsatm ezt az írását és pont az jutott az eszembe, amit maga olyan vehemensen ebben az írásában támad, kritizál, azt a harmincezüstös diákot, hát maga pont ezt teszi velem is, mert éppen maguk vannak körbevéve mindenféle ügynökökkel, mint pl.HZ, aki a kommunista katonai elhárítás embere volt, belőlük jöttek ki a mai tudjuk kik, én sehol sem kommunista, sem STB-s nem voltam mégis engemet támad. Tudja azt amit leírt ebben az írásában az pontosan éppen magára illik, nem ártana már elgondolkodni, melyik oldalon is áll. Mert én az igazság oldalán állok, maga melyiken?
http://commorakozigaz.shp.hu/hpc/web.php?a=commorakozigaz&o=orvvadaszok_az_onrendelkezes_ellen__TSS
Tudja én mindig tiszteltem a munkásságát, de az azt ne akarja tőlem, hogy azokat a rágalmait és hazugságait elfogadjam. amiket ide leírt. Soha nem mondtam, hogy azt amit mondok és leírok azt szentírás, csupán vitaanyagok, semmi mást csak vitázni akartam. De maguk viták helyett sziszegni kezdtek, mert féltették azt az ágendát, aminek a megvalósításáért semmit sem tettek - autonómia.
Olvassa el ezt mielőtt sziszegni kezd és alaptalanul vádaskodik és rájön kik körül is vannak azok a bizonyos ügynökök.
http://commorakozigaz.shp.hu/hpc/web.php?a=commorakozigaz&o=xuoltowwzk

Žiadosť o podanie informácie

2008.4.9

Slovenská informačná služba
Vážený pán, riaditeľ Jozef Magala
P.O.BOX 69

810 00 Bratislava


V Komárne, dňa 10.04.2008Vec: Žiadosť o podanie informácie.

Vážený pán, riaditeľ, dovoľujem si Vás týmto požiadať o zaslanie kompetentného vyjadrenia, ako najvyššieho funkcionára SIS, k skutočnosti, či moja osoba bola v minulosti, alebo či je evidovaná v rámci SIS, ako osoba spolupracovníka, či príslušníka SIS.
O poskytnutie uvedenej informácie Vás žiadam, nakoľko moja osoba je spájaná s aktivitami tajnej služby - SIS, čím dochádza k osočovaniu mojej osoby a to i na verejnosti, ako i v tlači, pričom ja nemám vedomosť o podpísaní akejkoľvek spolupráce s toutou organizáciou.
Vaše objektívne písomné vyjadrenie mi bude slúžiť vo vzťahu k osobám, ako i médiam, ktoré ma takto osočujú ako dôkaz môjho tvrdenia, že nie som spolupracovníkom a ani príslušníkom SIS.S úctou,

Bósza János


A hozzám eljuttatott levélből kivonat:

Helyreigazítás


----- Original Message -----
From: prezident.hz@gmail.com

Subject: Helyreigazítás
*A telefon értesítéseid alapján arra a következtetésre jutottam, hogy az amlített levelezés kapcsán helyreigazítást szeretnék tenni!*

*Mivel régebbtől ismerjük egymást, látogatsz is minket.*

*A levél értelmi szerzője nem én vagyok, valószínű, hogy én is valahonnan kaptam, azonban nem tudom, hogy honnan és nem is tudom megfelelőképpen ezt bizonyítani!*

*Ha netán félreértés történt, akkor most itt és most hivatalos formában is elnézést szeretnék kérni, hogy egyáltalán egy nem megalapozott információt továbbítottam!**Még egyszer elnézést kérek Tőled és a Te szakmai csoportodtól is!*

*Bízom benne, hogy a baráti kapcsolatunk ezzel nem fog felbomlani és a barátságunkat tovább tudjuk mélyíteni!*

*Kérem a hivatalos szerveket is, hogy ne indítsanak eljárást ez ügyben, ugyanis félre értés történt!*

*Köszönöm!

Tisztelettel és baráti öleléssel,

Házik Zoltán*--
Házik Zoltán, v. r. - prezident Zväzu
Zväz občianskych združení na území Slovenska
Hlavné námestie č. 21
979 01 Rimavská Sobota

http://1confederacy1.googlepages.com


Az eredeti email, amit Házik úr írt és terjesztett:

----- Original Message -----
From: Házik Zoltán
To: Dr. Szitányi György
Cc: alpar alpar ; LÁSZLÓ MIHÁLYI MOLNÁR
Sent: Saturday, April 05, 2008 2:53 PM
Subject: Re: Mlynky: KÉRDÉSES!!!!

Házik úr ezt a levelet terjesztette:


KedvesGyurka!
Nem is akarok ezekrőlaz őrültekről írni!
1. Bósza beépített ember a szlovák titkos szolgálatnál!
2. JZ: amerikai és szlovák ügynök
3. KM, zsidó lobbista, szabdkőműves

Bósza politikája technikailag nem kivitelezhető nálunk!
Nincs sem alapja, sem támogatottsága - ugyanis,az egész polgári társulása ( mely a belügynél fel van függesztve ) 4!!! tagból áll!

Sokat tudok róluk, mert....!

Mindig ez a két bolond ott jelenik meg, ahol valami történik, vagy történnie kell!
Még sosem látta az EU EMBERI JOGOK BIZOTTSÁGA JZ video felvételeit! SOHA!
Tehát, kinek forgat???
Én, látod, ezt is tudom!!!

U.I.:
Az ezt követő telefonbeszélgetés után arra hivatkozott HZ, hogy az információit egy komáromi MKP-s városi képviselőtől kapta PA.
Mivelhogy Csáky úr is állandóan arra hivatkozik autonómiaügyben, hogy nem tudja ki áll mögöttem és elképzelhető, hogy éppen az az oldal akinek az érdeke a feszültség szítása (Csáky állítása május 2007 TA3, bumm 2008 április), a Korzár nevű Kassai újságban SIS-es, KGB-s és SNS úgynöknek nevzett Schutz újságíró, valamint Öllös politológus a NoRe-val (így személyemmel) kapcsolatosan konspirációs elméleteket emlegetett egyirányú értelmezéssel és ezek a hamis állítások már a felvidéki magyarság komoly rétegeibe is beágyazódott tényként, így úgy döntöttem, hogy megkérem a legkompetensebb szervezet igazgatóját (SIS), erősítse, vagy cáfolja meg ezt a hazugságot.


Tihamér Zilizi:
remeny; stubi; Mácza; laborka; saját magam; csodaszarvas; Norbert; havasi; bardosagnes; Balassa; LÁSZLÓ
János teljesen igazad van...M.Molnár L japánokat informálta 1991-ben...Duray helyett....aki lásd teljes felelőtlenséggel mer nyilatkozni,hogy MK föladta a Benesi dekretumok törlését,hogy helyet adjon meggazdagodni az MK körül lobbinak...meg,hogy magunknak kell kitörni,aktivizálni ...hát kell ennél nagyobb elárulónk,20 évig ült a paelamentben egyszer sem szólalt fel...ÉS MM Lacink...a hős ennek a Duray vezette Együttélésnek szégyentelenül ,komolytalan szekértolója volt...Mindmáig valódi magyarságot bajból kivezető lényeges - autonómia - munkájáról nem tudunk...Irásaiban van jó is...Sami sajnos jellemző elitünkről , saját utódairól sem hallunk...
János , annyira sértő MML irántad hangneme , hogy próbálnod kellene - persze hiteles birók elé - vinni sérelmümket !

Folytasd munkádat...Bizunk kitartásodban !


ÉN:
Nos igen megérdemelné, hogy feljelentsem, de már írtam neki nem teszem meg. Életemben csak egy embert jelentettem fel, az Slota volt 2008-ban mert sértegette a magyarokat, de soviniszta rendőrség azt állípította meg mikor Slota minket sérteget, akkor csak a sajátjait védi, ez pedig nem törvénysértő dolog. Egy dossziényi anyag van eltéve, felajánlottam az MKP jogászainak, mert az abszurd dolog, hogy valaki valaki törvény sérthet azért, mert csak a sajátjait védi. Akkor a bankrabló védekezhet azzal: Azért loptam, mert szükségem volt rá. Ugye mennyire abszurd még leírva is, valaki valakiket sértegethet azért, mert a társait védi.
Mondja Mihályi úr nem ismerős a dolog, maga pontosan azt csinálja amit Slota, kezet foghat vele.
Megjegyzem az a kb 100 oldalnyi anyag, amit kaptam a rendőrségtől az MKP-t nem érdekelte, pedig akár Strassburgba is el lehetett volna vele menni.
Nos itt a baj, egymásba rúgni azt már jól megtanultunk, a politikusaink jó tanárok. de egymást elfogadni olyannak, ahogyan az Isten megteremtett minket és egymásban a pozitívumot látni és azt elfogadni még nem.
Mihályi úr maga tanár, költő, politikus. Megkérdezhetem és milyen ember, mert a maga szókincse inkább egy erkölcstelen politikuséra hasonlít, vagy ez már olyan költői szlogen, mert egy ilyen költőnk már van Baraknak hívják, aki vulgárisabbnál vulgárisabb kifejezéseket használ, most maga is felsorakozott mellé.
Tudja magát nem, feljelenteni, hanem sajnálni lehet, de főleg a felvidéki magyarságot, hogy az ilyen emberek próbálnak rajtuk uralkodni, mellüket veregetve, vezetni őket (a pokolba).


MML:
Diagnózisa: Tabes dorsalis


ÉN:
Most túllépett egy olyan határt, amit senki nem léphet túl. Maga egy nagyon, de nagyon rossz ember. Most már nem tudok csodálkozni azokon sem akik Önnel egy padban ülnek, a pénz , a karrier elvette az eszüket. Aki ilyen mélyre képes süllyedni, az nem ember, maga rosszabb a levadabb állatnál is. szégyellje magát, a bíróságon találkozunk. Mindennek van határa, kiváncsi leszek, ha a diákjai és a kollégái megtudják ki maga igazából. Ami ide lefirkált, az pontosan inkább önre illik.


ÉN:
Az összes bejegyzésemet törölték a facebookos felvidek.ma oldalról és egyben le is lettem tiltva. vajon miért? Ki intézte el Mihályi. Tehát aki a másikat alaptalanul sértegeti még azt büntetik. Tudja tisztelt Oriskó és Homoly, és Duray szégyelljék magukat, ezzel csak a saját becstelenségüket bizonyítják és azt, hogy az igaz szóért az MKP-sok a másik fejének a betörését kezdeményezik. Mihályi sértegetett, alpári stílusban, de engemet tiltatnak le. Tudják ez már, amit maguk megengednek maguknak az már tudatos gyalázkodás. Amit művelnek, az már minden normális ember számára visszataszító és érthetetlen.


Tudom ez a véleménycsörte hosszú és eléggé személyeskedős volt. Sajnos így van. De, ennek ellenére csak így lehetett tárgyilagosan leírni, betenni, mert bármiféle megkurtítása, azt eredményezhette volna, hogy a szöveggel bárki is manipulált. Amit Mihályi Molnár írt azt egy az egyben betettem, nem adtam hozzá semmit nem vettem el, még a grammatikai hibáit sem javítottam ki. Rábízom az olvasóra, hogy vonja le a saját konzekvenciáját , döntse el Ön ki nem játszik korrekt módon és ki mit is akar tenni a felvidéki magyarságért, vagy ki mit is tett, ami a megmaradásunk irányában hat. Ezekkel a témákkal én már több száz írásban foglalkoztam, de az eltel hét év alatt az MKP magyarmentő politikusai részéről csak lesajnálást és mellébeszélést kaptam, valami hasonló képen, mint ahogyan az fellengős stílusban, magaslovon ülve tette Mihályi Molnár László is, ebben az adok-kapok vélemény nyílvánításban. Én nem cenzúrázok és nem zárok ki senkit sem. Minimum ezt várnám el az ellenfeleim részéről is. De!!! Sajna a pár év alatt már megtanultam jó tett helyébe jót ne várjak, amit kaphatok, az csak a fejbeverés lehet. Ennek ellenére megmaradok annak, ahogyan a többségi nép megismert, szókimondónak, csakis az igazság erejével érvelve.

Ne emelt fővel pusztuljunk, hanem bátran küzdjünk az alkotmányos jogainkért és maradjunk meg.


Bósza János örökös autonómista
Szóljon hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:


Ez a honlap a Commora Aula magántulajdona