SZABÁLYZAT

Szabályzatunkat minden egyes tagunk a regisztrálással egyidoben elfogadja, magára vonatkozólag kötelező érvényűnek tekinti. Ezen pontok bármelyikének megszegése a tagság előzetes figyelmeztetés nélküli azonnali törlését vonhatja maga után.

1 - REGISZTRÁCIÓ:

Rendszerünk tagságához a regisztrációs űrlap kitöltése szükséges. Egy személy csak egyszer regisztrálhatja magát, amennyiben a többszörös regisztrációra fény derül, abban az esetben a tagságokat töröljük, ezzel minden addigi jutalék elveszik. Tagságunk teljesen ingyenes, azért semmilyen anyagi hozzájárulást nem kérünk és nem is fogadunk el. A regisztráció időpontjában 1000 Ft jutalékot jóváírunk önnek a jutalékszámláján.

2 - VALÓS ADATOK:

A regisztrációhoz valós adatok megadása szükséges.

3 - SAJÁT ADMINISZTRÁCIÓS OLDAL:

Belépés után saját oldalán módosíthatja jelszavát és adatait.

4 - JUTALÉKOK:

Szolgáltatásaink bevételének egy részét megosztjuk a tagok között. Ez az alábbi formában valósul meg:

Az ön honlapjáról érkező látogatók vásárlásai után 10% jutalékot fizetünk önnek. További jutalékot jelenthet az, ha az ön honlapjáról érkező szintén elhelyezi az ő honlapján a mi reklámunkat és onnan érkezik hozzánk új látogató.

1. szint10%
2. szint5%
3. szint4%
4. szint3%
5. szint2%
6. szint1%

5 - KIFIZETÉS:

Amennyiben jutaléka eléri a kifizetési határt, kérheti annak kifizetését. A minimum kifizetési határ 10.000 forint.

A jutalékok kifizetése postai úton történik. Az esedékes összeget az Ön által e-mailben megadott postacímre küldjük rózsaszín postautalványon. Ezek naprakészen tartása minden tagunk saját felelőssége.

Hóközi kifizetésre a tagság saját törlése esetén sincs mód. Jutalékokat kizárólag magyarországi postai címekre tudunk eljuttatni.

6 - ADATVÉDELEM:

Adatvédelmi elveinket magunkra vonatkozólag kötelező érvényűnek tekintjük. Személyes adatokat előzetes engedélye ill. a törvényben meghatározott esetek kivételével harmadik személy számára nem teszünk hozzáférhetővé.

7 - INAKTÍV TAGSÁG:

Folyamatosan aktív adatbázissal kívánunk rendelkezni. Amennyiben valaki 90 napig nem mutat aktivitást (nem jelentkezik be saját oldalára), úgy abban az esetben azonosítóját jogunkban áll előzetes figyelmeztetés mellett törölnünk.

8 - E-MAILEK FOGADÁSA:

Regisztrációjával hozzájárul ahhoz, hogy az ön részére megrendelőinktől reklám e-maileket küldjünk. Az e-mailek fogadása bármikor letiltható. A letiltás együtt jár a tagság törlésével.

9 - FELHASZNÁLÁS FELTÉTELEINEK MÓDOSÍTÁSA:

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a Szabályzatot bármikor módosíthatjuk. Az esetleges módosításokat a weboldalon vagy e-mail útján tagok tudtára hozzuk.


Honlapokra vonatkozó szabályzat

A regisztrációval ön lehetőséget kap arra, hogy egy hétig ingyenesen szerkesszen saját honlapot vagy webáruházat az shp.hu honlapkészítőjével.

A regisztrált felhasználó automatikusan elfogadja e szabályzatot, illetve tudomásul veszi az shp.hu adatvédelmi nyilatkozatát.

Ez a szabályzat az értesítése nélkül megváltozhat, változását feltüntetjük a www.shp.hu főoldalon. A szabályzat nem ismerése nem menti fel annak betartása alól.

A hírlevelek, promóciós e-mail-ek a tagság részét képezik.

Elfogadja, hogy az összes információért (adat, szöveg, kép, grafika stb.) amit a www.shp.hu honlapkészítőjével elhelyez honlapján ön a felelős, nem helyezhet el a hatályos magyar jogszabályokba vagy jó erkölcsbe ütköző tartalmat.

Nem szűrjük a feltöltött tartalmat és semmilyen felelősséget nem vállalunk érte. Nem garantáljuk a feltöltött tartalom elérhetőségét, minőségét.

Az elkészített honlapok alapítványok, egyházak, illetve jótékony célú szervezetek számára ingyenesek. Minden más esetben a honlap egy hétig ingyenes, utána az meghatározott éves díj ellenében tartható meg.
sweethomepage